Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ještě před pár stoletími měl správný rytíř po ruce dvě nezbytné věci, meč a štít. “Rytíři” dnešní doby své nezbytné náčiní malinko obměnili, neobejdou se bez chytrého mobilního telefonu. Ovšem chytrý telefon je mnohem více náchylný na poškození, než meč z oceli. Proto moderní rytíř místo štítu pro svou ochranu, potřebuje štít na ochranu svého “meče”. Tím nejlepším ochranným prostředkem pro chytrý telefon je tvrzené sklo.

Výhody tvrzeného skla na iPhone!

Elegatní průhledný vzhled, který žádným způsobem nenaruší původní design iPhonu. Tloušťka 0,26mm, díky které příliš nezvýšíte váhu iPhonu, neomezíte žádnou z funkcí (zachováte citlivost doteku i funkci Force-Touch). Oleophobická vrstva se postará, aby na vašem displeji nezůstávali otisky prstů a zaručuje snadné očištění od větších mastnot. Pokud se bojíte aplikace… zbytečně. Aplikace tvrzeného skla na iPhone nebyla nikdy snazší. Postačí očistit displej hadříky, které jsou součástí balení s tvrzeným sklem, sloupnout ochrannou fólii a přiložit sklo k displeji. Tvrzené sklo samovolně přilne.

návod

Osobní vyzvednutí ZDARMA či expedice na Slovensko?

Pokud se rozhodnete onen moderní štít pro svůj iPhone pořídit, můžete využít nabídky obchodu Tvrzenýsklo.cz, který disponuje nejširším sortimentem tvrzených skel nejen pro mobilní telefony, ale i tablety či chytré hodinky. Tvrzená skla jsou skladem na kamenné prodejně přímo na zastávce tramvaje Svatoplukova, adresa: Jaromírova 34, Praha 2, 128 00. – Osobní vyzvednutí objednávky na prodejně je ZDARMA! Pokud si chcete nechat doručit sklo, můžete využít služeb České Pošty, Zásilkovny či Kurýra po Praze, který Vám doručí objednávku do 12ti hodin od objednání. Nově na e-shopu mohou nakoupit i naši sousedi ze Slovenska!

iPhone screen glass

Dnes nejčtenější

.