Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Tvrzené sklo na iPhonu je v dnešní době všední záležitostí. Existuje několik desítek druhů tvrzených skel. Ať máte iPhone, Samsung, Huawei, Lenovo či jiný chytrý telefon, tvrzená skla si skoro vždy pro daný typ telefonu naleznete. Výhodou jsou jednoznačně univerzální tvrzená skla, která se vyrábí v několika palcových velikostech, aby si i uživatelé méně známých značek telefonů přišli na své! Kromě klasických, rovných tvrzených skel existuje také spousta 3D skel, která disponují zaoblenými hranami, tak aby perfektně přiléhala až k hranám Vašeho telefonu. Tyto typy tvrzených skel jsou využívána především pro iPhony 6/6S, 6+/6S+, 7 a 7+.. od „protinožců“ ze společnosti Samsung se 3D skla týkají telefonů nesoucí označení „Edge“. Dalším typem tvrzených skel jsou rovná, ale barevná tvrzená skla! Opět jsou vyráběna především pro iPhony, ale některé naleznete i pro Samsung apod. Výhodou těchto skel je jednoznačně zakrytí již vzniklých škrábanců na telefonu či dvoustranné provedení. V krabičce s barevnými skly totiž obdržíte nejen sklo na přední, ale i zadní část telefonu.

iphone-6-458159_1280

Proti čemu mi tvrzené sklo telefon ochrání a proti čemu nikoliv?

Setkal jsem se již s několika vtipnými označeními tvrzených skel, přesto na jedno označení dodnes nezapomenu. Zákazník si tvrzená skla objednal a zvolil platbu na účet, samozřejmě zvolil variabilní symbol, ale aby co nejlépe označil, že se jedná o platbu od něj, uvedl do informací své jméno, pomlčku a velkými písmeny napsal „NEPRŮSTŘELNÉ SKLO“. Musel jsem se pánovi omlouvat, že se opravdu nejedná o neprůstřelné sklo, ale o tvrzené sklo, které je velice snadné prostřelit a pokud chce, objednávku může stornovat a částka kterou uhradil za skla mu bude samozřejmě vrácena. Objednávku nevrátil, pouze odpověděl, že když prováděl platbu, nemohl si ani za boha vzpomenout, jak se sklu říká, klasický výpadek a nic lepšího ho v tu chvíli nenapadlo.

Tvrzené sklo chrání telefony / tablety / hodinky proti poškození typu: poškrábání, poleptání, drobné nárazy, průstřel kulkou či šípem, pády na beton a další všemožné přehnané poškození samozřejmě sklo nevydrží.

iphone-6-458151_1280

Prasklo mi tvrzené sklo, ráda bych jej reklamovala…

Další z vět, se kterou se setkávám nejen já, ale zajisté i další prodejci. Rád bych uvedl na pravou míru, kdy je možné sklo reklamovat a kdy ne – aspoň tedy co se našeho e-shopu www.tvrzenysklo.cz týče. Pokud Vám přijde tvrzené sklo, vy jej vyndáte z krabičky a je prasklé, samozřejmě jej reklamujte! Nabízíme zákazníkům vrácení peněz či doposlání dalšího tvrzeného skla, samozřejmě zdarma! Pokud ovšem sklo aplikujete, používáte a po delší době používání, kdy Vám telefon například upadne, a tvrzené sklo praskne, již nemáte možnost na reklamci, ba naopak, měli byste mít důvod k oslavám, prasklo Vám tvrzené sklo, ale displej zůstal nepoškozený.. hurá!

Párkrát jsem se také setkal se situací, kdy mi zákazník začal posílat fotografii, že si iPhone nechal na střeše auta, rozjel se a až po chvíli mu došlo, že nemá telefon, vrátil se tedy na parkoviště a našel na zemi úplně rozmlácený, přejetý telefon. – ani nešel zapnout. Napsal dlouhý email, ve kterém si stěžoval na kvalitu ochranného skla, že si myslel, že se jedná o nerozbitné sklo atd. Doporučil jsem zakoupení mobilního telefonu od Caterpillaru, který prodává opravdu nerozbitné telefony…

iphone-6-458153_1280

Proč bych měl zakoupit tvrzené sklo v eshopu, když vše můžu koupit na Aliexpressu, Ebay, Alibabě..

Nevím jestli je to pouze trend u nás, v České republice, ale všeználků, chytrolínů a odborníků na vše zde máme přehršle. Jedná se o lidi, celý den sedící na Facebooku, znuděných svým životem a rozdáváním mouder kolem sebe. Jejich nejoblíbenější větou je.. „Proč si to nekoupíš na Ali, tam je to za dolar“.. Jedná se o univerzální větu, kterou nepíší pouze k mobilnímu příslušenství, ale ten samý člověk je s touhle větou ochotný rozdávat moudra i ve skupině s náhradními díly na auta, bazarovým i novým oblečením a již jsem tuto větu zaregistroval i ve skupinách zaměřených na prodej starožitností. Tento člověk si s největší pravděpodobností na Aliexpressu nikdy nic nekoupil, protože ani nevlastní bankovní účet, vždy říká, jak mu zboží přišlo PPLkem do týdne – jo jasně, zboží tě stálo 1 dolar a poslali ti ho PPLkem až domu J nakupování na Aliexpressu může být opravdu výhodnější než v jakémkoliv eshopu, ale hrozí zde hned několik rizik, která stojí za zvážení.

V prvé řadě je to riziko, zdali zboží vůbec dorazí. Každý může odporovat, ale pokud uvidíte na Aliexpressu nápis „AKCE či SLEVA“, je vysoká pravděpodobnost, že Vám zboží nedorazí, případně dorazí ho například půlka. Množství ve kterém čínské eshopy na Ali prodávají je skoro nepředstavitelné a proto se velice často stává, že je zanedbáno zabalení zásilky a dochází k častému poškození. Což je další z důvodů, proč se vyplatí, tak křehké zboží, jako je tvrzené sklo objednat zde v České republice.  Pokud Vám přijde zboží prasklé, reklamace není problém, obdržíte peníze zpět, či Vám bude zasláno nové sklo. Dohadovat se s člověkem na druhé straně zeměkoule, který umí sotva 100 slov anglicky o tom, že Vám přišlo sklo prasklé, je spíše plýtváním času. Další z výhod nakupování v Čechách, konkrétně na e-shopu www.tvrzenysklo.cz je zákaznický servis, který se Vám dostává buď v emailové komunikaci, případně na tel. čísle. Rádi Vám poradíme s výběrem skla, jeho aplikací či nafocením speciálních fotek, jak sklo reálně vypadá nalepené na telefonu!

Jako bonus navíc připravujeme otevření kamenné prodejny, které by mělo být 1.2.2017, na které Vám rádi ZDARMA rovnou tvrzené sklo na Váš iPhone aplikujeme. Poradíme jak se o něj co nejlépe starat, případně nabídneme další možnosti zakoupení ochranných obalů, příslušenství k mobilním telefonům atd.

(Adresa: Jaromírova 576/34, Praha 2 – přímo u zastávky Svatoplukova)

Pražáci, nečekejte, než Vám Česká pošta sklo doručí, zvolte si levnější varinatu..

Kromě osobního vyzvednutí, které je zdarma můžete také využít služby kurýra po Praze do 12 hodin od objednání! Zde je cena nižší, než když byste objednávali doručení pomocí České Pošty a způsob platby byste zvolili – Dobírkou. Kromě nižší ceny hraje roli také rychlost, pokud si sklo objednáte, nejpozději do 12 hodin ho máte doma!

Všechna zmiňovaná skla naleznete na našem e-shopu www.tvrzenysklo.cz – nezapomeňte také využít právě probíhající akce 2+1 zdarma! (Pokud si objednáte dva produkty, název třetího (stejně drahého nebo nejlevnějšího produktu) vložte do poznámky o objednávce a on Vám bude zdarma doručen.)

  • Článek je označen jako KOMERČNÍ SDĚLENÍ a redakce nijak neodpovídá za jeho obsah kromě odpovědnosti v rámci zákona.
iphone-6-458153_1280

Dnes nejčtenější

.