Zavřít reklamu

Tim Cook poskytl tento týden rozhovor stanici CNBC, kde promluvil o tom, jak se Applu dařilo v letošní vánoční sezóně a jak je spokojený s uvedením bezdrátových Bluetooth sluchátek AirPods. Přiznal, že úspěch AirPods si přes veškerou snahu „nechali utéct“, s vánoční sezónou je ale spokojený.

„Úspěch AirPods nám utekl,“ uvedl CEO Applu Tim Cook v rozhovoru pro stanici CNBC. K otázce ohledně nedostatku sluchátek skladem před začátkem vánoční sezóny řekl, že odpovědné osoby v Applu pracovaly tak rychle, jak jen to šlo.K úspěšnosti ve sváteční sezóně se konkrétně vyjádřit nemohl, přiznal však, že byla „skvělá“.

První páry sluchátek putovaly ke svým majitelům až po 19. prosinci, původní datum vypuštění do světa bylo ale stanoveno na říjen. AirPods si velice rychle získaly mezi zákazníky Applu oblibu, s dodávkami byl však problém. Obchody – jak značkové, tak autorizovaných prodejců – dostávaly obvyklé dodávky, řada zákazníků si však AirPods nemohla objednat. Dodací lhůty při objednávce online jsou 6 týdnů. Recenze na AirPods jsou velice pozitivní, zákazníci si chválí především překvapivě vysokou kvalitu zvuku, životnost baterie, snadnost připojení a široký dosah Bluettoth.

tim-cook-airpods

Zdroj: MacRumors.com

Dnes nejčtenější

.