Zavřít reklamu

Odstraňování „vestavěných“ aplikací Applem možná nevypadá jako kdovíjak velká věc – v iOS 10 je to totiž umožněno přímo uživateli, takže pokud jsou vám Akcie nebo Kompas k ničemu, můžete si je ze svého mobilního zařízení odstranit sami. Nyní se ale Apple chystá jednu z předinstalovaných aplikací zcela odstranit a ukončit její chod. Která to bude?

Hned v úvodu článku vás ujistíme, že ani Akcie, ani Kompas z vašich mobilů nezmizí (pokud si je v iOS nesmažete sami). Jedná se o vyzkoušenou a otestovanou aplikaci Videa. V betaverzi iOS 10.2 je tato aplikace stále ještě přítomna, brzy ji však Apple nahradí aplikací TV, jejíž vydání bylo oznámeno na poslední Keynote.

Projednává se varianta, že aplikace Videa bude odstraněna ze seznamu předinstalovaných aplikací, v App Storu však bude stále ke stažení pro ty, kteří si navykli na její jednoduchý chod. Pokud k ukončení jejího chodu dojde, z vašich iPadů a iPhonů jen tak ale nezmizí – rozhodně ne u nás. Provoz aplikace TV je totiž zatím limitován pro uživatele ve Spojených státech amerických.

Apple novou aplikaci s názvem „TV“ oznámil v rámci své říjnové Keynote. Aplikace má usnadnit a zpříjemnit objevování televizních pořadů a filmů nejen na Apple TV, ale i na iPhonu či iPadu. Mohou si zakoupit nový obsah, prohlížet videa, která mají ve své knihovně, nebo si nechat doporučit další pořady a filmy.

iPhone apps FB

Zdroj: DigitalSpy.com

Dnes nejčtenější

.