Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Telepaste
Kopírujte a vkládejte mezi různými zařízeními během okamžiku! Vše, co musíte udělat je kliknout na jedno tlačítko! Nepotřebujete Wi-Fi ani bluetooth připojení. Obsah budete sdílet za pomocí QR kódu.

[appbox appstore id813168221 oldprice=“0,99€“]

City 70s80s90s
Beatles, Madonna, U2, David Bowie, Phil Collins, Bruce Springsteen, Lionel Richie a další hudební ikony můžete najít právě v této aplikaci. City 70s80s90s vám nabízí výběr nejlepších rádiových stanic, které vysílají hudbu 70., 80., a 90. let. Takže pokud už vás nebaví nekonečné omílání stále stejných písniček v našich rádiových stanicích, tak se pojďte vrátit trochu v čase s aplikací City 70s80s90s.

[appbox appstore id713550952 oldprice=“2,99€“]

Zentries
Zentries využije každý, kdo si chce zapisovat své nápady a myšlenky za pomocí prostého, krásného a elegantního deníku. Vaše zápisy jsou utříděny podle data a mohou být snadno sdíleny (jako jednotlivá stránka nebo jako celý deník).

[appbox appstore id653302264 oldprice=“1,99€“]

InstaWeb
InstaWeb je užitečný nástroj pro iPhone a iPad, který vám umožní konvertovat jakoukoliv webovou stránku na PDF soubor. Aplikace vám umožní rychle a efektivně ukládat online články pro pozdější offline přečtení.

[appbox appstore id581643426 oldprice=“1,99€“]

Keymoji
Jednoduše začněte psát a uvidíte, jak vám začne vaše emotikonová klávesnice automaticky nabízet různé možnosti. Pokud chcete psát zábavné texty plné emotikonů, tak je pro vás aplikace Keymoji tou pravou. Podporuje aplikace Snapchat, Facebook, Whatsapp, Email, iMessage, Kik, Line, Kakao Talk, WeChat, Notes, Twitter a další.

[appbox appstore id886476394 oldprice=“7,99€“]

SYStem
System Activity Monitor nabízí výkonný grafický monitoring CPU, paměti, disku, baterie a WiFi/mobilní spotřebu dat. Dále nabízí přístup do diagnostických nástrojů operačního systému jako např. systémová připojení a další. Aplikace umí zobrazit detailní informace o verzích operačního systému jako např. verzi jádra, statistiku využití paměti a další hardwarové informace.

[appbox appstore id1131956935 oldprice=“4,99€“]

Pro Collage Creator
Pro Collage Creator nabízí snadnou možnost, jak vylepšit vaše snímky za pomocí pěkných filtrů, poutavých efektů, různorodých fontů, stylových rámečků, koláží či vtipných samolepek.

[appbox appstore id1126647014 oldprice=“1,99€“]

UniClip
S aplikací UniClip si můžete přestat posílat emaily či textové zprávy sami sobě, jelikož UniClip vám nabízí univerzální schránku na kopírování textu. Jednoduše vložte text do vaší schránky na jednom zařízení a bleskurychle ho naleznete na zařízením jiném. Aplikace podporuje iPhone a iPad a je také k dispozici na Maca.

[appbox appstore id1082401872 oldprice=“1,99€“]

Call a Taxi
Využíváte často služby taxíků? Hledáte nějakou praktickou aplikaci, díky které bude hledání nějakého taxíku mnohem jednodušší? Pak jste na správné adrese – Call a Taxi vám přináší možnost okamžitě najít taxík, ať už jste kdekoliv. Pokud vlastníte Apple Watch, tak vám uděláme radost – aplikace je totiž podporuje.

[appbox appstore id468663324 oldprice=“7,99€“]

Maily
Máte děti ve věku 4-9 let, které rádi využívají váš iPhone či iPad? Maily byla vytvořena přesně pro ně. Aplikace je bezpečnou platformou na přijímání/odesílání zpráv, která umožní dítěti komunikovat s rodinou a přáteli. Je to zábavné, snadné a naprosto bezpečné. Vytvořte si účet a poté účty svých dětí. Maily je intuitivní, barevnou a kreativní platformou pro zprávy.

[appbox appstore id514611022 oldprice=“4,99€“]

TranslateSafari 2
TranslateSafari 2 je praktickou nástavbou pro Safari. Tato aplikace vám lehce přeloží a nahlas přečte zvolenou webovou stránku v Safari. Aplikace zahrnuje velké množství podporovaných cizích jazyků a automaticky vám ukáže originální i přeloženou stránku. TranslateSafari 2 umí nahlas předčítat ve více než 30 světových jazyků a skvělou zprávou je, že předčítá i v českém a slovenském jazyku!

[appbox appstore id955409467 oldprice=“4,99€“]

TouchMe
TouchMe je velmi snadno použitelná aplikace, která vám umožní vytvářet instruktážní videa vašeho webového prohlížeče. Aplikace je ideálním řešením pro každého, kdo potřebuje někomu něco vysvětlit/ukázat/naučit při prohlížení webu.

[appbox appstore id1062434434 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.