Zavřít reklamu

Tisková zpráva: “Dokážu tvrzené sklo nalepit na displej doma sám(a)?” – přesně s touhle větou se setkávám každý den. Pokaždé je moje odpověď stejná… je to víc než snadné, nalepit sklo zvládne opravdu každý. Poté přikládám krátký odstavec, ve kterém popisuji, jak je nutné nejdříve očistit displej hadříkem označeným 1, poté usušit hadříkem číslo dva… a tak dále.

Rozhodl jsem se oslovit YouTube kanál iProduct Advices & Tips a ve spolupráci s eshopem www.tvrzenysklo.cz jsme pro Vás připravili videonávod “Jak nalepit tvrzené sklo na iPhone”. V rámci videa se můžete podívat nejen na správnou a snadnou instalaci, ale také získat 20% slevu na celý nákup tvrzených skel z eshopu www.tvrzenysklo.cz

https://www.youtube.com/watch?v=YCjE6pWHpj4

V eshopu naleznete klasická rovná, barevná 3D tvrzená, nebo také barevná oboustranná skla pro váš iPhone. Kromě skel na iPhone zde můžete také zakoupit tvrzené sklo na iPad a chytré hodinky Apple Watch. Nově zde také vyhovíme zastáncům ochranných fólií, které jsme naskladnili na většinu Apple produktů. Výhodou je jednoznačně možnost osobního vyzvednutí v Praze ZDARMA či poštovné při objednávce nad 550 korun také ZDARMA!

tvrzene-sklo-aplikace

Dnes nejčtenější

.