Zavřít reklamu

Apple se letos rozhodl, že posune fotoaparát iPhonu 7 Plus na novou úroveň, a tak záda telefonu osadil ne jedním, ale hned dvěma fotoaparáty. V praxi to tak znamená, že můžeme používat dvojnásobný optický zoom a pořizovat zajímavé fotografie z rozostřeným pozadím. Vylepšení se ale dočkala i původní čočka, která si polepšila hlavně co se světelnosti týče, tudíž iPhone 7 pořizuje lepší fotografie i natáčí lepší videa za horšího světla.

Jak kvalitní videa je možné s iPhonem 7 Plus natočit, se rozhodl otestovat Ron8it, který na svůj YouTube kanál nahrál hned čtyři videa ve 4K rozlišení kompletně pořízená jen na iPhone 7 Plus. YouTuber uvádí, že některá videa natáčel i tři dny a nepoužíval při tom nativní aplikaci Fotoaparát, ale ProCam 4 z App Store. U některých přiblížených záběrů mu pak pomohl speciální objektiv Olloclip 21x pro iPhone a někdy bylo dokonce nutné pro zajímavé záběry připevnit iPhone na dron DJI Phantom 4 za pomocí Hex 4 Gimbal.

Kromě sestříhání jednotlivých snímků nebyla videa nijak upravené. Ron8it uvádí, že si neupravoval nikterak ani barvy, tudíž jde skutečně o autentické záběry z nového iPhonu 7 Plus.

https://youtu.be/eu4WV130SKc

https://youtu.be/dqJHzWWVq6A

https://youtu.be/x1uFWcWn9f4

https://youtu.be/scWUq30_pac

iphone-7-plus-4k-video-fb

Dnes nejčtenější

.