Zavřít reklamu

iPhone 7 je konečně tady. Včera začala oficiální distribuce v zemích první vlny a nejrychlejší zákazníci si tak už mohou užít pocity z nově nabytého zařízení. My v Čechách a na Slovensku si ještě nějaký čas počkáme, ale kdo by byl i tak nedočkavý, může se vydat do nějakého oficiálního Apple Store v Německu. S prvními prodanými kusy se na webu začnou objevovat také první uživatelské reference a recenze. Na přetřes zcela jistě přijde také kvalita a odolnost telefonů. Jendo zajímavé video, mapující odolnost iPhonu, se dnes objevilo na Youtube. Jedná se o klasický drop test a výsledky jsou velice zajímavé.

Za testem stojí YouTube kanál TabTimes, jehož redaktor otestoval čerstvě vydaný iPhone 7. Jednalo se o upuštění telefonů z několika odlišných výšek a je nutno podotknout, že si nový iPhone 7 poradil s každým pádem velice dobře. Obě zařízení přežila všechny testovací pády, kdy nejvyšší byl z výšky více než 7 stop ( více než 2,2 metru).

Pády byly zaznamenávány na několik kamer a jednou z nich byla i kamera v samotném telefonu. Oba telefony všechny pády přežily a stále pokračovaly v nahrávání. Kovové části telefonu logicky utrpěly odřeniny ale displej překvapivě vydržel všechny pokusy. Zda-li se jedná o náhodu, nebo je opravdu hodně odolný, se ovšem nedá zcela jasně určit. Co ovšem může poměrně snadno prasknout, je skleněná krytka fotoaparátu.  Na celý test se můžete podívat ve videu níže.

iphone-7-droptest

Zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.