Zavřít reklamu

Chystaný iPhone 8 je model, o kterém se mluvilo už v době, kde ještě Apple nepředstavil ani iPhone 7. Po pár letech by totiž Apple měl k 10. výročí iPhonu představit opravdu velkou změnu, a to hlavně co se designu týká. Proslýchá se hlavně, že kromě bezdrátového nabíjení na dlouhou vzdálenost bude mít iPhone 8 jedinečný displej, který by měl být přes celou přední část a měl by mít zahnuté rohy podobně jako současné modely Galaxy od Samsungu.

Jestli jste se domnívali, že vytvořit smartphone s takovým displejem je v současné době prakticky nemožné, tak jste byli na omylu. Japonská společnost Sharp totiž ukázala svůj nový Corner R displej, který lze přizpůsobit přesně tak, jak by se to hodilo Applu u iPhonu 8. Zajímavé na tom všem je hlavně fakt, že právě Sharp by měl pro Apple a jeho nový iPhone vyrábět displeje, viz zpráva zde, a jak můžeme vidět, tak je japonská společnost skutečně umí.

Prezentovaný Corner R displej, který můžete vidět na obrázcích níže, je ale 5,2palcový s Full HD rozlišením a samozřejmě je vsazený do těla Android telefonu, přičemž jde jen o prototyp. Navíc se v tomto případě jedná konkrétně o technologii IGZO LCD, přičemž jak už všichni víme, iPhone 8 by se měl poprvé pochlubit OLED displejem, tudíž Corner R pro něho vhodný není. I tak je ale vidět, že Sharp je schopný takovýto displej vyrobit a s obrovskou investicí do OLED technologie je jasné, že stejný, ne-li lepší, displej dokáže vyrobit i pro iPhone 8.

iPhone 8 czech koncept FB

zdroj: concept-phones

Dnes nejčtenější

.