Zavřít reklamu

Před pár dny jste se u nás mohli dočíst o zajímavé svíčce od společnosti Twelve South, která je něčím opravdu výjimečná. Svíčka totiž voní jako čerstvě rozbalený počítač od Applu. Pokud jste si tedy tuto vůni zamilovali, ale nejste milionáři, abyste si mohli kupovat každou chvíli nový Mac, který stojí desítky tisíc korun, tak je pro vás svíčka jako dělaná.

Vůni čerstvě rozbalené Macu si zamiloval i redaktor Jeff Benjamin z 9to5Mac, který neváhal a okamžitě si jednu svíčku objednal. Svíčka mu během pár dnů dorazila, a tak přináší jako vůbec první pohled na to, jak ve skutečnosti vypadá, ale hlavně také, jak působí její vůně a zda skutečně dokázal Twelve South zachytit vůni rozbalené počítače od Applu.

Jeff uvádí, že ihned po otevření svíčky se ucítíte jemné náznaky máty, broskve, bazalky, levandule, mandarinky a šalvěje, které mají dohromady napodobit zmiňovanou vůni vybaleného počítače. Ve skutečnosti jde ale jen o jakýsi náznak, tudíž se svíčka svou vůní přibližuje k vůni rozbaleného Macu, ale ve skutečnosti je jemnější. Redaktor uvádí, že jde doslova o „čistou“ vůni.

Twelve South poznamenává, že jejich svíčka se přibližuje k vůni čerstvě rozbaleného Macu. Jeff tak pro zajímavost porovnal vůni svíčky s rozbaleným iPhonem 7 a uvádí, že tomu tak skutečně je. Nejedná se tak o přesnou vůni, jako když rozbalíte Mac nebo jiný produkt od Applu a vlastně je to asi i dobře, protože kdyby jste měli mít vůní zaplavený celý pokoj, tak by to po čase ani nemuselo být příjemné.

TwelveSouth svíčku prodává za 24 dolarů, tedy nějakých 580 Kč, což není zrovna málo. Svíčka je 100% ze sojového vosku a obsahuje již zmíněné náznaky máty, broskve, bazalky, levandule, mandarinky a šalvěje. Vydržet by podle popisu měla přibližně 45-55 hodin a jedná se o ručně vyráběný produkt.

Jakmile informaci o jedinečné svíčce zveřejnily zahraniční média, tak se po ní hodně rychle zaprášilo, tudíž je momentálně vyprodaná. TwelveSouth však na svých stránkách uvádí, že další kusy dorazí na konci tohoto měsíce a můžete se přihlásit, aby vás upozornil, až se tak stane. Doprava po USA je zcela zdarma, ale do ČR nebo SR vás vyjde na 22 dolarů, což v podstatě tolik, co stojí samotná svíčka. Navíc musíte počítat i s daní.

twelve-south-mac-svicka-fb

Dnes nejčtenější

.