Zavřít reklamu

Aukce spojené s Applem se obvykle těší velkému zájmu ze strany dražitelů. Ať už se jedná o historické počítače nebo jiné dobové relikvie, výsledek vždy stojí za to. Ještě větší zájem je pak o osobní věci některých ze zakladatelů, ať už jde o Jobse nebo Wozniaka. Dnes tu máme informace o nové aukci, ve které se objeví několik osobních věcí ze života Steva Jobse. Jedná se o předměty z 80. a 90. let a jsou mezi nimi i takové klenoty, jako jeho ikonická kožená bunda, kterou můžete znát z legendárního snímku pod logem IBM. 

Všichni fanoušci Steva Jobse mají nyní jedinečnou příležitost, aby si koupili pár „krámů“ z Jobsovi osobní sbírky předmětů, které pocházejí z 80. a 90. let. V aukci se objeví opravdu unikátní předměty a je tedy nad slunce jasné, že se bude jednat o velký hit. Nejvíce se očekává od dražby kožené bundy Wilkers Bashford, která se objevila na snímku s logem IBM (viz níže). Očekávaná cena je 12 000 dolarů. Dále tu máme klasický černý rolák, tentokrát však s potiskem společnosti NEXT. Ten by se měl vydražit za nějaké 3 000 dolarů.

Další zajímavostí je originální župan od Diora, se kterým se dodávají ještě dva originální holící strojky. Očekávaná cena tohoto kompletu je 600 dolarů. Dále tu máme CD přehrávač od Sony, legendární Sony Discman D-50. Očekávaná cena tohoto kusu je 400 dolarů. V neposlední řadě se pak bude dražit také sada oblečení, obsahující pravé Levi’s jeans společně s bílou košilí od Versace a modrým hedvýbným motýlkem značky Neiman Marcus – to vše za přibližných 1 200 dolarů. Aukce bude probíhat na tomto aukčním portálu a zúčastnit se tak může každý.

Zdroj: Cultofmac

Dnes nejčtenější

.