Zavřít reklamu

iPhone 7 nám Tim Cook a spol  představí již příští týden ale už včera se na webu objevila velice zajímavá informace, týkající se balení modelu iPhone 7 Plus. Dlouhou dobu se spekulovalo o tom, jak to vlastně bude s přibalenými sluchátky. Nejpravděpodobnější je řešení klasických kabelových EarPods, které budou mít místo 3,5mm konektoru Lightning. V posledních týdnech se ale začalo spekulovat o bezdrátových sluchátkách AirPods, který by Apple mohl k telefonům dodávat. A právě bezdrátová sluchátka AirPods by měla být součástí balení společně s iPhonem 7 Plus. Alespoň to naznačuje fotka prodejního balení.

Velice zajímavé snímky se objevily na webu AppleInsider. Nějaký anonymní uživatel jim poslal fotografie balení, respektive detailní záběr na jeho zadní stranu, kde je nalepený papír se základními informacemi. Z obrázku je patrné, že se jedná o 32GB iPhone 7 Plus. Popis je v maďarštině a angličtině. To nejzajímavější se ovšem nachází v kolonce, která popisuje obsah balení.

Podle nalepeného letáku se v balení nachází iPhone 7 Plus, bezdrátová sluchátka AirPods, Lightning-USB kabel a USB nabíjecí adaptér. Informace o bezdrátových sluchátkách je velice zajímavá. V podstatě se nabízejí dvě možnosti, jak bude Apple k přibaleným sluchátkům přistupovat. Buď se bude jejich verze odvíjet od modelu telefonu – tj. normální model dostane klasická Lightning EarPods a model Plus dostane bezdrátová AirPods. Nebo Apple začne prodávat nové bundly, ve kterých si rovnou připlatíte za to, že budete mít AirPods v balení. Obě možnosti skýtají svá pozitiva a negativa, je tedy otázkou, jak to Apple nakonec vyřeší. Jistojistě to budeme vědět už ve středu večer.

Majdy Airpods iPhone 7

Zdroj: AppleInsider

Dnes nejčtenější

.