Zavřít reklamu

Jen týden před tím, než má Apple ukázat nový iPhone 7 bez 3,5mm jacku, představuje společnost Griffin Technology svůj nejnovější produkt. Jedná se o adaptér iTrip Clip, který udělá z jakýchkoli drátových sluchátek s 3,5mm jack konektorem, sluchátka bezdrátová, která můžete k telefonu nebo čemukoli jinému připojit přes Bluetooth. Nový adaptér bude tak jako dělaný pro budoucí majitele iPhonu 7, kteří budou chtít svá oblíbená sluchátka s novým telefonem propojit.

Stačí jen do adaptéru připojit například sluchátka Apple EarPods a poté samotný adaptér spárovat přes Bluetooth 4.1 se smartphonem. iTrip Clip podporuje i AUX kabely pro bezdrátové přenášení audia v autě.

Na samotném adaptéru pak najdete tlačítka pro pozastavení/spuštění přehrávání, pro ovládání hlasitosti, pro přeskakování skladeb a nakonec i zabudovaný mikrofon, který můžete použít pro hovory nebo při ovládání Siri. Uvnitř kromě jiného najdete hlavně baterii s kapacitou 800 mAh, která by měla vydržet až 6 hodin přehrávání nebo 180 hodin v nečinnosti. Baterie se dobíjí přes přiložení micro-USB kabel.

iTrip Clip bude dostupný už v září a to za cenu 19,99 dolaru, což je nějakých 483 Kč. Griffin navíc posílá i do České republice, tudíž pokud budete mít o iTrip Clip zájem, tak není problém jej objednat přímo k sobě domu.

Griffin iTrip Clip FB

Dnes nejčtenější

.