Zavřít reklamu

iPhone 7 icon koncept 5Společnost GeekBar se postarala o další zajímavý únik. Minulý týden nám umožnili poprvé na videu spatřit funkční iPhone 7, dnes se však podíváme pod jeho pokličku. Na sociální síti Weibo zveřejnili fotografii, na které je vidět panel displeje usazený v těle telefonu. Na tom by nebylo nic moc zajímavého, kdyby tam ovšem tento panel nebyl vložen vzhůru nohama. Tento způsob instalace je neobvyklý a v iPhonu se jej dočkáme poprvé. Má ovšem svůj důvod, který je velice logicky opodstatněný. Může za to odstranění 3,5mm konektoru.

Právě odstranění 3,5mm jacku uvolňuje dostatek místa na to, aby se dal displej s veškerou kabeláží do telefonu uložit vzhůru nohama. To pak způsobí, že bude o to více místa v horní části telefonu, kam se následně snáze vejde větší čočka fotoaparátu, která jak již víme, bude jedním z hlavních taháků nového modelu. Na názorné fotografie se můžete podívat níže. Je ovšem nutné upozornit, že na nadcházejícím snímku je telefon otočen vzhůru nohama a prostor pro Home Button se tedy nachází na horní straně telefonu, z pohledu fotografa.

iphone_7_display_panel

Z obrázku však není patrné, zda-li dostane nový iPhone onen speciální (vibrační) Home Button, o kterém se také velice dlouho spekuluje, a který by měl fungovat stejně jako trackpad v Retina MacBooku. Jak to nakonec dopadne se dozvíme už za necelé čtyři týdny, jelikož včera vyšlo najevo, že konference bude pravděpodobně už 7. září. Takže už za několik málo týdnů budeme vědět, které spekulace a úniky byly pravdivé a které naopak nikoliv.

iphone_7_displays

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.