Zavřít reklamu

Hajek iPhone 7 iconVydání iPhonu 7 se blíží mílovými kroky a stejně tak se začínají objevovat další a věrohodnější úniky či fotografie jednotlivých komponent. Víceméně každý, kdo situaci alespoň trochu sleduje, ví co nás v září čeká. Minimálně z té vizuální stránky, jelikož úniků ohledně vzhledu bylo opravdu hodně. Poslední věc, se kterou se pořád ještě spekuluje, jsou barevné kombinace. Před 14 dny se na webu objevila zpráva, že Apple ruší odstín Space Grey a bude místo něj barva Deep Blue. Od té doby se to však nepotvrdilo a navíc se dnes objevily nové snímky, na kterých je už vše vidět.

Na francouzském webu nowhereelse.fr se objevily poměrně kvalitní fotografie, původem z italského serveru macitynet.it, které zachycují čtyři zadní kryty iPhonu 7. Jejich design pak naprosto přesně odpovídá tomu, co v posledních týdnech vídáme všude možně po internetu. Ať už se jedná o větší otvor pro čočku fotoaparátu nebo pozměněné pruhy antény.

Na fotografiích se ovšem nachází pouze 4 barevné kombinace a to Space Grey, Silver, Rose Gold a Gold. O spekulované černé (Space Black) a modré (Deep Blue) není ani vidu. Vzhledem k tomu, v jak pokročilé fázi vývoje se iPhone nachází, by se už v případě existence těchto variant nějaké fotografie objevily. Vypadá to tedy, že iPhone 7 bude dostupný ve stejných odstínech, na jaké jsou uživatelé zvyklí ze současné generace jablečných telefonů.

iphone-7-couleurs

Zdroj: Nowhereelse

Dnes nejčtenější

.