Zavřít reklamu

Tim CookCEO společnosti Apple Tim Cook se letos opět zůčastnil tradiční konference Sun Valley, na které se setkávají nejvlivnější lidé z korporátní sféry. V loňském roce se Tim Cook pohyboval po areálu ve kterém se akce konala s Billem Gatesem, CEO IBM Ginni Romettym a CEO Pinterestu Benem Silbermannem.

V letošním roce se Tim Cook držel ve společnosti generálního ředietele společnosti The Wal Disney Company Roberta Igera. Za Apple se akce účastnil také Eddy Cue a z dalších společnosti pak například Jack Dorsey, Kazuo Hiari ze Sony, Brian Roberts z Comcastu a mnoho dalších mezi které patří například tradiční účastníci jako je Mark Zuckerberg, Rupert Murdoch nebo Barry Diller.

Tim Cook se tradiční konference účastnil již pátým rokem za sebou. Bohužel opět jako každý rok netušíme o čem se za zavřenými dveřmi sálů, ve kterých se setkali mediální elity celého světa odehrávalo. Konference není otevřena pro veřejnost a přístup na ni mají jen vyvolení, kteří ovládají mediální svět. Apple se svými iOS zařízeními a taktéž Apple TV čtvrté generace je jedním z největších distributorů multimediálního obsahu na světě, ne-li vůbec tím největším.

gettyimages-545216212-0-2

Konference neslouží jen jako setkání mediálních elit, ale uskutečnují se na ní také důležité obchody a uzavírají se spolupráce. Apple se v poslední době o mediální festivali a události zajímá a účastnil se například letošního Sundance filmového festivalu. Ani z něho se však nepodařilo získat žádné informace a tak není jasné, o čem v posledních měsících Apple co se médií týká jedná.

545192018

*Zdroj fotografií: recode.net – fotograf: Drew Angerer

Dnes nejčtenější

.