Zavřít reklamu

Netflix iconNetflix je skvělý. I když je v České republice pro mnohé možná ještě velkou neznámou a spoustu mu toho ještě u nás chybí (nenabízí český dabing a dokonce ani titulky), tak ve světě jeho popularita roste raketovým tempem. Jenže Netflix má jednu zásadní nevýhodu. Pokud totiž chcete sledovat filmy například při dlouhé cestě autem, kde nemáte neustále rychlý internet, nebo třeba někde v zahraničí, kde byste se za roaming nedoplatili, je Netflix vlastně k ničemu. Filmy se na službě dají sledovat jen v online režimu, tudíž musíte být neustále připojení, a to nejlépe k rychlému internetu, aby kvalita stála za to.

Na začátku roku uvedl Reed Hastings, CEO Netflixu, že společnost zvažuje zpřístupnit všechny své filmy a seriály offline. CEO ale novinku zmiňoval jen ve vztahu s jejich aplikací, tedy že by bylo možné stahovat filmy například jen na iPhonu nebo iPadu přes oficiální Netflix aplikaci z App Store. Ředitel byl ale dost nejasný a nikdo nevěděl, jestli se tak žádané funkce skutečně dočkáme. Nyní ale zahraniční magazín Light Reading prozrazuje, že Netflix už na offline režimu pracuje a měli bychom se jej dočkat ještě do konce tohoto roku.

Netlix samozřejmě (naštěstí) nemohl nic potvrdit ani vyvrátit. Mluvčí Netflixu, Anne Marie Squeo, uvedla, že se vždy zaměřují na poskytování ještě lepších zážitků při streamování a hledají způsoby, jak službu učinit lepší. „V tomto okamžiku nemáme co dodat“ dokončila mluvčí své prohlášení.

Netflix

Dnes nejčtenější

.