Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5WWDC je za námi, a tak se to úniky ohledně iPhonu 7 na zahraničních webech jen hemží. Nyní se díky PocketNow dozvídáme, jakých přibližných cen bychom se měli u iPhonu 7, 7 Plus a 7 Pro dočkat. PocketNow má informace od čínských dodavatelů, od kterých měl pravdivé zprávy i několikrát v minulosti a nyní potvrzuje, že iPhone 7 dorazí v 256GB variantě, která tak nahradí současnou 128GB verzi. Navíc se potvrzují informace, že se tento rok snad už konečně zbavíme 16GB varianty, která bude nahrazena variantou s uložištěm o kapacitě 32GB.

Jak už bylo naznačeno v předchozím odstavci, letos se počítá s dvěma velkými modely – iPhone 7 Plus a iPhone 7 Pro. Druhý zmiňovaný by měl nabídnout duální kameru a Smart Connector. Za nadstandardní výbavu si budou muset zájemci samozřejmě připlatit, a tak by měl být Pro model přibližně o 150 dolarů dražší, než Plus model, což je v přepočtu nějakých 3600 Kč. Pokud jsou ceny správné, tak by se v České republice mohla cena za iPhone 7 Pro ve 256GB variantě vyšplhat přibližně na 36 400 Kč. Za to už máte „nadupaný“ MacBook.

Cena ostatních modelů v porovnání se současnými iPhony, by měla být stejná. Tedy až na 256GB varianty iPhonu 7 a 7 Plus, jejichž cena je o něco vyšší, než cena za 128GB varianty iPhonu 6s a 6s Plus. Nicméně jak už bývá u Applu zvykem, tedy alespoň ve Spojených státech, cena základního iPhonu je vždy stejná a od první generace se ještě nikdy nezměnila, a tak ani letos by tomu nemělo být jinak. Nic podobného se však nedá tvrdit o cenách v evropských zemích, tudíž i v České republice, kde může opět vyrůst, jak už se několikrát v minulosti stalo.

iphone-7-pricing

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.