Zavřít reklamu

thumbnail_14357825092023365966Tak jako každý rok se i letos koná akce, kterou pořádá Apple a které se mohou zúčastnit děti jak ze severní Ameriky, tak i z Evropy a Asie. Jedná se o každoroční událost, během které se mohou děti ve věku 8-12 let naučit základním lekcím z programování a tvorbě videoobsahu, to vše za pomocí produktů společnosti Apple. Děti budou mít k dispozici plejádu programů a aplikací, od iBooks Author na Macu až po iMovie na iPadu. Celá akce se bude konat napříč několika státy ve dvou různých termínech. Nám se bohužel logicky vyhne.

Cílem této akce je ukázat mladým nadšencům jakým způsobem se můžou realizovat ve tvorbě multimédií na platformě Apple. U nás se ničeho takového nedočkáme proto, že se tato událost koná v oficiálních Apple obchodech po celém světě. Žádný takový u nás ale bohužel nemáme, tudíž se musí případní zájemci registrovat na nějakém jiném místě.

Letos se akce koná v mnoha Apple Storech v USA, Kanadě, Číně, Francii, Německu, Hong Kongu, Itálii, Japonsku, Nizozemsku, Španělsku, Švédsku, Turecku a Velké Británii. Existují dva termíny a to 11. července a 12. srpna. V tyto dny bude od 10:30 do 15:30 místního času obchod přístupný pouze dětem, které se této akce budou moci zúčastnit.

Registrace na událost začínají tento týden a Apple doporučuje, aby se akce účastnili také rodiče dětí. Letos se budou děti učit na základě tří tematických bloků, a to „Stories in Motion with iMovie“, Interactive Storytelling with iBooks“ a v neposlední řadě pak „Coding Games and Programming Robots“. Všichni dětští účastníci dostanou mimo zajímavých zkušeností také speciální tričko vyrobené právě k příležitosti těchto jendodenních událostí. Registrovat se a své děti můžete zde.

Apple-Camp-Retail-2015

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.