Zavřít reklamu

ikona icon128-2xV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

AnyMP4 MOD Converter
Za pomocí aplikace AnyMP4 MOD Converter můžete převádět videa MOD na jakákoliv oblíbená videa jako např. MP4, MOV, M4V, MPEG, AVI, WMV, FLV, WebM a další. S touto výkonnou aplikací můžete převádět MOD a další HD videa na videa ve formátu MTS, M2TS, TS, TRP, MP4, 3GP, MOV, M4V, MKV, AVI, WMV, OGM, WTV a DVR-MS. Aplikace také umí extrahovat audio soubory z vašich videí a převádět je na MP3, AAC, AIFF, ALAC, WAV a M4A. Stačí si jen vybrat.

[appbox appstore id621276557 oldprice=“19,99€“]

ProEncryptor
ProEncryptor je profesionálním šifrovacím softwarem, který podporuje algoritmus AES128 a AES256. Stačí si vybrat soubor, který potřebujete zašifrovat, přetáhnout jej do okna aplikace a je hotovo.

[appbox appstore id933682582 oldprice=“30,99€“]

Super Refocus
Super Refocus je skvělou aplikací, kterou by si rozhodně žádný fotograf-nadšenec neměl nechat ujít. Aplikace naprosto profesionálně zvládne zaostřit objekty na vašich fotografiích a zvýší intenzitu snímků. Lehce ohraničte oblast, na kterou chcete zaostřit a vytvořte neobyčejná díla. Samozřejmě aplikace umí mnohem víc než pouhé zaostření, je také komplexním fotoeditorem.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=“9,99€“]

BetterChat for WhatsApp
Máte v oblibě aplikaci WhatsApp? V případě, že chcete mít aplikaci na svém Macu, tak si můžete vybrat právě tuto variantu. BetterChat for WhatsApp je plně funkční aplikace, která vám umožní nahrávat, posílat a přijímat hlasové zprávy stejně jako zachytit fotografie a videa skrze aplikaci. BetterChat podporuje nejnovější zašifrování zpráv, nabízí rozličné oznamovací zvuky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1083815160 oldprice=“1,99€“]

Video-Converter-Pro
Video Converter Pro je výkonnou konvertovací aplikací, která vám umožní konvertovat HD a SD video a audio soubory bez jakékoliv ztráty původní kvality souboru. Dále aplikace nabízí i funkční video editor a podporuje všechny možné populární soubory.

[appbox appstore id882289078 oldprice=“19,99€“]

Infinity Monitor
Infinity Monitor je zajímavou aplikací, která vám nabízí doslova zkratku pro kurzor myši. Jakmile dosáhnete okraje obrazovky, tak Infinity Monitor umožní kurzoru dostat se na druhý monitor z opačné strany monitoru. Tato funkce je extrémně užitečná pro všechny, kteří používají trackpad na Macbooku nebo pracují s více monitory.

[appbox appstore id894419406 oldprice=“0,99€“]

MineX
Jste milovníkem klasické hry Minesweeper? Jestli ano, tak je hra MineX pro vás to pravé ořechové. MineX je naprosto jednoduchou hrou. Vaším cílem v této hře je najít všechny miny na hrací ploše. Můžete využít vlajek na označení buněk, o kterých si myslíte, že by mohly obsahovat minu a předejít tak neúmyslné detonaci.

[appbox appstore id1033152947 oldprice=“0,99€“]

Battlestations
V Battlestations Midway převezmete velení nad svou flotilou a dokonce můžete převzít přímou kontrolu nad jakoukoliv jednotkou. Aplikace nabízí kombinaci akční a strategické hry, ve které jsou taktiky a schopnosti stejnoměrně testovány. K dispozici máte více než 60 legendárních válečných strojů, včetně velkých letadlových lodí, bitevních lodí, torpédoborců, bitevních letadel, bombardérů a dokonce i ponorek. Je zcela na vás, jak se k boji postavíte a zda porazíte japonskou flotilu.

[appbox appstore id437449483 oldprice=“14,99€“]

 

Photo: notebookcheck.net

Dnes nejčtenější

.