Zavřít reklamu

new Instagram iconInstagram dnes oficiálně oznámil pro své uživatele malý, ale za to poměrně významný update. Jejich aplikace, která patří Facebooku, totiž nově umožňuje přibližovat fotografie, videa, a to jak na zdi, tak i přímo v profilech a samozřejmě i ve funkci Explore, kterou najdete pod ikonou lupy. Možnost zoomovat fotografie a videa je ale dostupná prozatím jen pro iOS, uživatelé na Androidu mají prozatím smůlu, ale i na systém od Googlu by měla funkce brzy dorazit.

Pokud vám novinka nefunguje, zkuste nejprve aplikaci ukončit v přepínači aplikací a po chvilce ji opět zapnout. Pokud ani to nepomůže, zkuste restart zařízení, alespoň tak to radí na zahraničních magazínech. Osobně mi ale přibližovat fotografie prozatím nejde, a tak je možné, že Instagram funkci rozšiřuji postupně, anebo není dostupná na beta verzi iOS 10, kterou mám na svém iPhonu

Kromě možnosti přibližovat fotografie a videa, přináší nová verze 9.2 ještě jednu významnou novinku. Pokud totiž budete pořizovat fotografii nebo video za špatného světla, objeví se vám dole vedle spouště speciální tlačítko, na které když kliknete, tak bude výsledek za špatného osvětlení lepší. Nový Instagram naleznete v App Store v záložce Aktualizace nebo na odkazu níže.

[appbox appstore simple id389801252]

instagram-stories-low-light-capture
instagram-zoom-800x594

Dnes nejčtenější

.