Zavřít reklamu

iStores iconSpoločnosť WESTech, spol. s r o., ktorá prevádzkuje najväčšiu sieť prémiových predajní produktov Apple na Slovensku pod názvom iStores, rozširuje svoje pôsobenie v Českej republike. Slávnostným otvorením dvoch predajní v Prahe a jednej v Ostrave sa už 20. mája iStores stane najväčším špecializovaným autorizovaným predajcom produktov Apple na Slovensku i v Čechách s medziročným rastom predaja 15%.

Spolu s tromi novými prevádzkami ponúkne na Slovensku šesť a v Českej republike päť predajní s ročnou predpokladanou návštevnosťou dva milióny. Za obdobie posledných troch rokov len na Slovensku strojnásobil iStores svoje pôsobenie, otvoril štyri nové predajne a získal prvenstvo v predaji Apple produktov. Najpopulárnejším produktom je iPhone, ktorý tvorí viac ako polovicu predaja všetkých výrobkov Apple, pričom značka láka viac mužov ako ženy a typický Apple pozitívny zákazník vlastní spravidla tri a viac výrobkov s logom jabĺčka.

IMG_7006

Už teraz prejde za rok bránami iStores viac návštevníkov, ako má Praha obyvateľov. Doterajší rast a expanzia do Českej republiky sú pre iStores veľkým záväzkom. Zároveň je to silná správa, ktorá potvrdzuje, že projekt špecializovaných predajní s odborne vyškoleným tímom poskytujúcim komplexnú zákaznícku skúsenosť, sa teší veľkej popularite. Zákazník, ktorý si kupuje akékoľvek zariadenie Apple alebo príslušenstvo k nemu, uprednostňuje kvalitu a osobnú starostlivosť už od prvého kontaktu,“ povedal Matej Sršeň, riaditeľ spoločnosti WESTech, spol. s r o.

IMG_7003

 

Dnes nejčtenější

.