Zavřít reklamu

ikona 0418736_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Reminders
S aplikací Reminders máte příležitost vytvořit rychlou a přehlednou připomínku o nějaké události, nákupu dárku, poradě, uskutečnit důležitý hovor či o čemkoliv jiném. Aplikace vám také umožní roztřídit své připomínky do jednotlivých skupin. Ke svým připomínkám můžete přidávat fotografie, takže vás okamžitě napadne, co musíte udělat. Také aplikace vám nabízí možnost vytvářet i hlasové připomínky.

[appbox appstore id1063033042 oldprice=“0,99€“]

Game Switch
Začněte hrát hry přímo z vašeho oznamovacího centra s aplikací Game Switch. Stačí jednoduše stáhnout dolů oznamovací centrum a začít hrát. Hrajte kdykoliv, kdekoliv, aniž byste museli otevírat samotnou aplikaci. Zatím jsou v této aplikaci k dispozici dvě hry – Color Pong a Flappy Ghost a brzy budou další.

[appbox appstore id1104986393 oldprice=“1,99€“]

Draw Pad 2
Draw Pad Pro je oblíbená aplikace s téměř třemi miliony uživatelů. Jedná se o poměrně jednoduchou, ale efektivní aplikaci na poznamenávání vašich myšlenek, nápadů, tvorby a mnoho dalšího. Můžete psát, kreslit a tvořit téměř cokoliv díky svému iPhonu či iPadu.

[appbox appstore id823103356 oldprice=“2,99€“]

Flash 360
Flash 360 Plus je šikovnou aplikací, která nabízí editační nástroje pro vylepšení vašich snímků. Aplikace nabízí 360 krásných filtrů, intuitivní design a pomůže vám vytvořit velmi rychle perfektní snímky.

[appbox appstore id801887885 oldprice=“0,99€“]

InstaWeb
InstaWeb je užitečný nástroj pro iPhone a iPad, který vám umožní konvertovat jakoukoliv webovou stránku na PDF soubor. Aplikace vám umožní rychle a efektivně ukládat online články pro pozdější offline přečtení.

[appbox appstore id581643426 oldprice=“1,99€“]

SpeakText 2
SpeakText 2 je skvělou aplikací na překlad webových stránek a dokumentů, která umí pracovat i bez internetového připojení. Aplikace překládá do více než 40 světových jazyků. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže rozhodně zvažte její stáhnutí.

[appbox appstore id1052677793 oldprice=“9,99€“]

GifShare
GifShare je zajímavou aplikací, která vám umožní editovat vaše GIFy a vytvořit unikátní díla. Přidejte ke svým GIFům hudbu, aplikujte filtry, ořízněte je, přidejte text, změňte rychlost či je jednoduše zkraťte. Své výtvory můžete sdílet jako videa či .gif na Instagramu, Tumblru a dalších sociálních sítích.

[appbox appstore id1080418736 oldprice=“4,99€“]

iCal Widget
Potřebujete se rychle mrknout do svého diáře? Aplikace iCal vám to bleskurychle umožní, aniž byste museli své iOS zařízení odemknout. Jednoduše si stáhněte dolů své oznamovací centrum a aplikace vám poskytne náhled do vašeho kalendáře. ICal nabízí denní i týdenní harmonogram.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“1,99€“]

 

 

Dnes nejčtenější

.