Zavřít reklamu

ikona icon256V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Skype Call
Skype Call Recorder je snadno použitelnou aplikací, která vám pomůže nahrávat všechny důležité hovory přes Skype (ať už se jedná o hovor s klientem, novým zaměstnancem apod.). S touto aplikací si nemusíte dělat žádné poznámky, stačí si pustit aplikaci a ta nahraje váš rozhovor a uloží ho jako zvukovou nahrávku. Nahrávání můžete nastavovat manuálně nebo zvolit automatické nahrávání pro vybrané kontakty. Aplikace neomezuje délku nahrávání vašeho hovoru.

[appbox appstore id546462315 oldprice=“9,99€“]

uDesktop NEXT
UDesktop NEXT nabízí rozsáhlou kolekci wallpapers, které můžete využít na svém Macu. Vybrat si můžete z opravdu velkého množství tapet na plochu. Díky této aplikaci můžete každý den najít jinou tapetu na své ploše. Aplikace nabízí 36 odlišných kategorií, které jsou neustále doplňovány.

[appbox appstore id671040216 oldprice=“3,99€“]

Top DVD Ripper
Konvertujte DVD na jakékoliv video či audio s originální video kvalitou. Aplikace vám umožní konvertovat vaše oblíbená videa na jakýkoliv populární video formát jako např. AVI, H.264/AVC, FLV, WMV, MP4, MPEG, RM, MOV, XviD, 3GP, ASF, DV. Můžete také ripovat DVD na různá HD videa (HD AVI, HD MPEG-2/4, HD H.264/MPEG-4 AVC, HD WMV, HD Quick Time a další). Aplikace vám umožní extrahovat audio soubory z DVD a konvertovat je do populárních hudebních formátů (FLAC, WAV, WMA, AAC, ALAC, AC3, AIFF a další). Top DVD Ripper také nabízí základní editační funkce pro vylepšení videí.

[appbox appstore id1104601326 oldprice=“14,99€“]

Tutorials
Tutorials je užitečnou aplikací pro všechny uživatele, kteří začínají s Adobe Photoshopem. Aplikace nabízí devět kvalitních tutorialů, které vám pomohou začít s Photoshopem.

[appbox appstore id1091172198 oldprice=“7,99€“]

Desktop Moon
Získejte dechberoucí detailní výhled na Měsíc, který je umístěn na vaší ploše. S touto aplikací vždy uvidíte aktuální fázi Měsíce. Data, z několika misí na Měsíci, byla využita pro vytvoření této báječné simulace. Aplikace nabízí vysoké rozlišení simulace, přizpůsobení velikosti Měsíce, možnost přesunutí Měsíce po ploše a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1072395462 oldprice=“0,99€“]

AnyMP4 MTS Converter
AnyMP4 MTS Converter umí převádět MTS, M2TS a TS na další běžné video formáty jako např. AVI, MP4, MOV, WMV, M4V, MPEG, FLV, MKV a audio formáty jako AAC, AIFF, MP3, WAV a další. Neváhejte a stahujte.

[appbox appstore id621254328 oldprice=“19,99€“]

Dnes nejčtenější

.