Zavřít reklamu

Apple Watch icon 84Apple Watch jsou kromě chytrých hodinek také skvělým módním doplňkem, a společnost Apple si je tohoto faktu velmi dobře vědoma. Na začátku roku proto ohlásila spolupráci se značkou Hermès, ze které vzešlo několik luxusních a exkluzivních hodinkových řemínků právě pro Apple Watch. Podle nejnovějších informací se ke značce Hermès připojí další, a minimálně stejně luxusní, americká značka Coach. Stejně jako v předchozím případě, budou nové hodinky s novými řemínky poměrně drahé, i přes to že budou zhruba o polovinu levnější. Ale vyšší cena je s luxusem a exkluzivitou spojená.

Když Apple přišel s řemínky od značky Hermès, samotné je prodával za 340 dolarů (8 tisíc korun). Podle posledních informací, o které se podělil přímo zástupce společnosti Coach, se budou nové hodinkové řemínky od této firmy prodávat od 150 dolarů. Zajímavostí je, že informaci potvrdil jeden z prodejců z jednoho obchodu. Přitom vše mělo být tajné do doby, než informaci vypustí sám Apple.

image-27-2

Značka Coach je nejvíce známá svými výrobky v oblasti kabelek, brašen a jiných typů tašek. Řemínky, které můžete vidět na fotkách, by měly doplňovat jejich letošní jarní a letní kolekci. Coach s Applem na výrobě pravděpodobně velmi blízce spolupracuje. Ve finále by se mělo objevit až 8 různých druhů, od klasických černých/červených/hnědých po jiné, méně obvyklé odstíny. Specifickým znakem bude malý přívěšek ve formě květiny, který bude na každém z řemínků přivěšen.

bands-coach

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.