Zavřít reklamu

notes-8Jediné, co vás dělí od pozvání na vytoužený pracovní pohovor, je přesvědčivý motivační dopis. Takový, který upoutá na první pohled. Dopis, nad nímž personalista stráví víc než obvyklých 10 vteřin. V tomto video kurzu najdete tipy, které vám doslova mohou změnit život.

Na tomto webu naleznete praktické rady a návody ve formě video kurzů. Podívejte se na pár ukázek níže, co vše můžete vyzkoušet:

Škola webdesignu
Začínáte s navrhováním webů a chcete se tím živit? Nebo Vás weby prostě baví? Zkraťte si cestu a naučte se navrhovat uživatelsky příjemné, nápadité a jednoduché weby rychleji než stylem pokus/omyl.

Tvorba profesionální prezentace v MS PowerPoint
Odhalte tipy a triky, které vám zefektivní vaši práci v PowerPointu. Vyhnete se tak základním chybám, které mohou ublížit profesionalitě vaší prezentace.

Probuď v sobě chlapa – kurz sebeobrany
Jako muž jste zrozen pro roli bojovníka, ať chcete nebo ne. Věřte, že pocit bezmoci a selhání, jež pocítíte v situaci, kdy někdo ohrozí vás nebo vaše blízké, je mučivý. Přitom je snadné to změnit!

Kurz fotografování pro začátečníky a mírně pokročilé
Využijte všechny funkce svého fotoaparátu a naučte se pořídit nádherné fotografie v jakýchkoliv podmínkách. Buďte schopni pořízené fotky upravit tak, aby vypadaly profesionálně.

Polite and Professional English
Osvojte si profesionální a slušný tón tak, abyste například při navazování nových kontaktů nezněli hrubě. Protože to je jedna z nejčastějších chyb, kterých se nerodilí mluvčí dopouští. Vystupte z řady a okouzlete svojí angličtinou.

Mnohem více video kurzů naleznete zde

MacBook writting

Dnes nejčtenější

.