Zavřít reklamu

Filmové novinky na HBO Max

Kurz manželské touhy

Sledujeme pět manželských párů, kteří si přejí navrátit touhu a vášeň do svých životů. Přijíždějí na kurz ambiciózního párového terapeuta do luxusního resortu, který vlastní sympatický majitel zvaný Mech…

Teorie tygra

Můžete ještě v ustrašeném a domestikovaném králíkovi probudit nespoutaného a svobodného tygra? Manželstvím možná hodně věcí končí, veterinář Jan se však v divácky úspěšné tragikomedii vydává ještě na poslední cestu za divokostí…

Addamsova rodina

Na plátna kin se vrací rodina Addamsových, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tahle vtipná, výstřední a kultovní rodinka se bude snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení.

Doznání

Dospívající Manuel žije v pobřežním městečku, kde tráví čas se svou přítelkyní a hraje v rockové kapele s nejlepším kamarádem Felipem. Manuelovy skryté city k Felipemu však vyplouvají na povrch. Odolá jejich přátelství těžké zkoušce?

Seriálové novinky na HBO Max

Německý génius

Kida má tvůrčí blok a uvědomuje si, že se musí vymanit z role Toniho Hamadyho a vzít svou kariéru do vlastních rukou. Prosí Rickyho Gervaise o svolení vytvořit německou verzi televizního seriálu Komparz.

Eric André Show

Eric Andre narušuje prvky tradičních nočních talk show tím, že s moderátorem Hannibalem Buressem vede zábavné rozhovory s největšími celebritami.

Klikař Hank

Příběh Hanka Deverowa mladšího, profesora, který je lapený mezi úmornou prací na podfinancované vysoké škole v Pensylvánii, svou ženou Lily a sebestředným učitelským sborem na katedře anglického jazyka, již vede.

Dnes nejčtenější

.