Zavřít reklamu

iPhone SE MacRumors iconPředstavení nového iPhone SE nám klepě netrpěvlivě na dveře. Přeci jen už za 4 dny jej Apple pravděpodobně představí na pondělní keynote po boku nového iPadu a Apple Watch. Už před několika týdny jsme z uniklých informací věděli, že nový 4palcový iPhone nabídne 16GB a 64GB variantu, nový procesor, fotoaparát a NFC. Někomu se může zdát 16GB málo, ale jak potvrzuje nejnovější únik, Apple se této varianty zbavit jen tak nechce a nabídne jí i u svého nejnovějšího smartphonu.

Na čínské sociální síti Weibo se totiž objevila fotografie balení iPhone SE, která nám prozrazuje, že bude novinka nabízena v 16GB variantě. Kromě toho se také potvrzuje, že bude iPhone SE disponovat NFC pro Apple Pay, což je pro nás v podstatě zbytečná informace.

Ten ale snad úplně nejdůležitější poznatek z balení je, že se nový 4palcový iPhone bude skutečně jmenovat iPhone SE, jelikož ještě nedávno zdroje tvrdily, že by se mohl jmenovat iPhone 5se a předtím iPhone 6c nebo 7c. Balení nám také potvrzuje bežný Lightning to USB kabel a Apple EarPods sluchátka s 3,5mm jack konektorem. Nechybí samozřejmě ani podpora LTE, CDMA a GSM sítí.

iPhone SE by měl dále disponovat procesorem A9 a koprocesorem M9, 12-megapixelovým fotoaparátem, větší baterií a podporou Live Photos. Novinka by se měla prodávat v USA za cenu $400 až $500.

iPhone-SE-packaging-photo

Dnes nejčtenější

.