Zavřít reklamu

SteveJobsvsEricSchmidtPředseda společnosti Alphabet Eric Schmidt, dříve prohlašoval, že Apple smartphony nejsou nic jiného, než klon Samsungu Galaxy, dále že uživatelská data jsou u Googlu bezpečnější než u Applu a nebo že přechod z iOS na Android není odlišný od přechodu z PC na Mac. A přesto všechno předseda Alphabetu a bývalý generální ředitel Googlu, používal na dokumentování své nedávné cesty do Jižní Koreje iPhone.

Schmidt byl v Koreji kvůli demonstraci skutečně průlomové umělé inteligence. Jako vysoce postavený zaměstnanec firmy Alphabet, se zašel podívat i na DeepMind AIs, který vlastní společnost Google. Je pochipitelné, že si chtěl vše důkladně zdokumentovat a vybral si tak na jeden z nejlepších smartphonů na světě – iPhone.

Není prvním člověkem, který patří do jedné z konkurenčních firem a přitom používá iPhone, který by samozřejmě propagovat neměl. Nedávno byl například spatřen šéf Windows Phonu a viceprezident Microsoftu, jak publikoval příspěvek na Twitteru pomocí iPhonu. Sám se k tomu později vyjádřil tak, že přeci musí poznat konkurenční platformu.

Trapné pak také bylo, když Samsungem zaplacený propagátor Manny Pacquiao, používal v televizní show The Ellen DeGeneres Samsung a jakmile byl v zákulisí, ihned jej vyměnil za iPhone. Přesto, jako jedna z nejduležitějších postav pracujících pro technologického giganta, by mě zajímalo, proč Schmidt používá iPhone, namísto jednoho z nesčetných značek telefonů, které používají jejich systém.

Eric-Schmidt-iPhone-2
Eric-Schmidt-iPhone

*Zdroj: cultofandroid

Dnes nejčtenější

.