Zavřít reklamu

iPhone-SE-MacRumors-iconDnes ráno jste si mohli prohlédnout koncept 4palcového iPhonu SE od zahraničního magazínu MacRumors, který společně s designérem navrhl podle uniklých návrhů pro výrobce obalů. Nyní ale unikly fotografie samotných obalů, které mají být údajně určená pro iPhone SE a prozrazují nám několik zajímavostí, jak nový iPhone, který by měl Apple představit za necelé tři týdny, bude vypadat.

Jak si můžete sami všimnout na fotografiích níže, první obal nám naznačuje, že iPhone SE bude mít power tlačítko na boku telefonu jako iPhone 6(s). Druhý jej má ale na horní straně stejně, jako současný 4″ iPhone 5s. Dále pak na prvním obalu vidíme stejná tlačítka pro regulování hlasitosti jako na nejnovějších iPhonech, tudíž nejsou kulatá jako na iPhonu 5s, ale oválná jako power button. Na druhé fotografii ale není poznat, jaká postranní tlačítka by měl nový smartphone od Applu mít, jelikož snímek není kvalitní strany obalu nejsou dobře zachyceny.

Nejzajímavější designový prvek nového iPhonu, který nám oba obaly prozrazují, jsou lehce zaoblené hrany podobně, jako u iPhonu 6. iPhone SE má být totiž kombinací iPhonu 5s a iPhonu 6, což nám obaly skutečně naznačují. Uvidíme, jaké další úniky se objeví během následujících dvou týdnů, než Apple 4palcový iPhone představí společně s 9,7″ iPadem Pro a novými modely Apple Watch.

iphone_5se_case_2
iphone_5se_case_1

*zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.