Zavřít reklamu

Tim Cook icon

CEO společnosti Apple, Tim Cook, byl včera večer hostem zpráv World News Tonight, které jsou vysílány na televizní stanici ABC News. Tim mluvil o soukromí a konfliktu mezi společností Apple a FBI. Celý rozhovor se odehrál v kanceláři Tima Cooka, kde ho moderátor David Muir začal větou: „Díky, že jste nás přijal do své kanceláře.“ Tim Cook odpověděl, že si není jistý zda-li někdy svou kancelář veřejnosti ukázal. Co musí mít po ruce hlava společnosti Apple, když tvrdě pracuje?

Široký záběr, který můžete vidět níže poskytuje velice dobrý výhled na roh, kde můžeme vidět stůl který připomína stoly které jsou v obchodech Apple Store. Na něm můžeme vidět pera, papíry, 27palcový iMac a 12palcový Macbook. MacBook má Cook nastavený tak, aby se nespustil spořič obrazovky nebo se MacBook uspal. Celý půlhodinový rozhovor byla tedy vidět plocha. Za iMacem můžeme vidět láhev Klean Kanteen vody. Spolupracovníci tvrdí, že když ho jeho Apple Watch donutí vstát, dojde se napít vody.

ABC_Tim_Cook_Apple_Muir-780x502

Na zdi za Cookem můžeme vidět zajímavé fotky z obchodů Apple Store, které jsou po celém světě. Není jasné o které Apple Story se jedná, ale výběr se zužuje tím, že můžeme vidět skleněné kulaté schodiště, které má málo z nich.

Poslední věcí která stojí za zmínku je umělecký rám a obraz za moderátorem Muirem. Vypadá to, že se jedná o obraz z kampaně „Think Different,“ která byla zahájena před dvaceti lety.

Tim-Cook-office-behind-muir-780x416

Dále v místnosti můžeme vidět maličkosti, mezi které patří osobní věci, stíhačka nebo různé starožitnosti. Cook má ve své kanceláři také plakát U2, na kterém je zpěvák Bono. Vedle jsou umístěmy vinylové desky s oranžovou etiketou. Server Cultofmac.com se domnívá, že má Cook vedle MacBooku ocenění, které si přivezl z centra Roberta F. Kennedyho. Získal ho za uznání pro spravedlnost a lidská práva. Na celý rozhovor se můžete podívat ZDE.

Tim-Cook-office-behind-780x437
timcook

*Zdroj: Cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.