Zavřít reklamu

Facebook právě na svém blogu oznámil, že dnes globálně všem uživatelům zpřístupní nové tlačítko „To se mi líbí.“ Facebook nepřidal jen jedno tlačítko vedle toho současného, ale obohatil jej o možnost vyjádření jakýchsi pocitů respektive reakcí. Najdete zde tedy tradiční „To se mi líbí“, poté „Super“, „Haha“,  „Paráda“, „To mě mrzí“ a „To mě štve.“ Všechny zmíněné reakce jsou samozřejmě doprovázeny příslušnými smajlíky, které můžete vidět níže.

Pokud ještě novou funkci nemáte, tak nezbývá nic jiného, než čekat. Novinku byste měli získat během dnešního večera a úplně nejpozději během zítřejšího rána. Nám v redakci se už poštěstilo a nové tlačítko nám Facebook přidal, proto si jej můžete prohlédnout na snímcích níže.

Abyste reakce aktivovali, stačí na tlačítko najet myší a chvíli počkat. Zobrazí se nabídka, kterou můžete vidět níže. Na iPhonu funguje novinka úplně stejně, tudíž opět stačí jen podržet prst na Like tlačítku a přejíždět mezi reakcemi. Pokud jen na tlačítko kliknete, tak příspěvku dáte obyčejný like jako dříve.

To se mi libi FB 1
To se mi libi FB 2
To se mi libi FB 3
To se mi libi FB 4
To se mi libi FB 5
To se mi libi FB 6
To se mi libi FB 7
FAcebook like

Dnes nejčtenější

.