Zavřít reklamu

iPhone-6-low-storage iconPropracovaný ekosystém vývojářů společně s Applem tvoří úžasnou platformu iOS, pro kterou existují stovky tisíc aplikací, které dělají prakticky všechno, co potřebujete. Pokud však sledujete naši každodenní nálož aplikací zdarma, lehce se vám stahování aplikací může vymknout z ruky. Je totiž jednoduché přeplácat svůj iPhone desítkami aplikacemi, které budou zaplňovat vaše obrazovky, popřípadě skončí v nevyužitých složkách. Tím pádem se tak nevyhnete problémům s hledáním těch používaných.

Jedním způsobem je Spotlight, který se nachází v každém zařízení. V něm můžete najít cokoliv, ať už jde o dokument, aplikaci nebo i vyhledávat na webu. Na nejnovějším iOS 9 otevřete Spotlight tak, že položíte prst kamkoliv na plochu a sjedete dolů, nebo jej také naleznete vlevo, vedle hlavní plochy. Domovská obrazovka je vcelku osobní věc, která říká o majiteli hodně. Většina uživatelů dá své nejčastěji používané aplikace na první domovskou obrazovku a zbytek nějak uspořádají na dalších obrazovkách. Někteří z nás jsou pečlivější a aplikace si třídí do složek, někteří však aplikace nechají tam, kde se stáhnou rovnou z App Store.

Existuje však ještě jeden šikovný způsob, jak zajistit, že naleznete své aplikace rychleji. Poslouží vám k tomu nápad uživatele Lembacher, který na Redditu zveřejnil svůj vlastní způsob. Vše je založeno na tom, že si uspořádáte své aplikaci podle barev na jednotlivé obrazovky (plochy). Zde však počítejte s tím, že si musíte pamatovat barvy a ikonky jednotlivých aplikací. Pokud toto splníte, máte vyhráno a bude pro vás jednoduché najít jakoukoli aplikaci ve vašem iPhonu, iPadu, iPodu. Kromě praktického využití vypadají seskládané aplikace podle barev na iPhonu i poměrně zajímavě a každého hned zaujmou. Inspirovat se můžete přiloženými screenshoty níže přímo od Lembachera.

screen_lembacher_icons_applications

applications_iphone

//

*Zdroj: bgr

Dnes nejčtenější

.