Zavřít reklamu

Tesla Motors - icon logoElon Musk je muž o kterém by se dalo říct, že na co sáhne, to se daří. Nejprve měl problém s placením přes internet tak založil platební systém PayPal, poté mu vadilo, že se nemohou běžní lidé podívat do kosmu a tak vznikl projekt SpaceX a nakonec mu přišlo, že tradiční vozidla jsou již zastaralá a tak založil Tesla Motors.

Novináři se nyní poprvé podívali přímo do zákulisí poslední jmenované společnosti a CEO Tesla Motors jim ukázal, jak se vyrábí vlajková loď automobilky, kterou je pochopitelně model Tesla X.

Pokud vás tedy zajímá, jak to vypadá v jedné z nejmodernějších automobilek světa, ve které se vyrábí vozidlo, jenž spojuje ty nejmodernější technologie, pak si nesmíte video níže nechat ujít. Tesla se snaží neustále inovovat a to nejen vozidla samotná, ale zejména výrobní procesy a i když se vám může zdát následující video jako z jiné planety, sám Elon Musk se nechal slyšet, že výrobní procesy ještě stále nejsou tak dokonalé, jak by chtěl aby byly. Ostatně investic se Elon skutečně nebojí, o čemž vypovídá například stavba továrny na speciální baterie, do které investovala společnost 100 miliard amerických dolarů.

Factory-Model-X-Aluminum-Body
Model-X-Kuka-Robot-Factory

Dnes nejčtenější

.