Zavřít reklamu

Live Wallpapers iconLive Wallpapers jsou zajímavou novinkou iPhonu 6s a iPhonu 6s Plus. Fungují jedině na uzamčené obrazovce, kde je možné je pomocí 3D Touch displeje aktivovat, přičemž se vám běžné pozadí najednou rozpohybuje a když sundáte prst z obrazovky, opět se elegantně vrátí zpět do svého původního vzhledu. Problém ale je, že Live Wallpapers neboli živých tapet není v nabídce moc, jelikož samotný Apple jich poskytl dohromady jen 9 a další si můžete vytvořit sami pomocí Live Photos, tedy živých fotografiích, které jsou také novinkou iPhonu 6s a 6s Plus.

Do App Storu ale dorazila aplikace, jenž nese název Live Wallpapers – Custom Backgrounds and Themes, a která nabídne desítky Živých pozadí ve slušné kvalitě. Do teď jste sice mohli v App Storu najít aplikaci, která vám nabídla nějaké Živé tapety, ale většinou byly nekvalitní a animace se mnohdy sekaly. S tím u výše zmíněné aplikace nepočítejte, jelikož všechny tapety v ní jsou opravdu kvalitní a plynulé, což mohu osobně potvrdit, protože jsem si aplikací pořídil.

V aplikaci je celkem 44 Live Wallpapers, přičemž na své si přijde téměř každý. Najdete zde animace různých hvězd, obrazců, listí, přírody, objektů nebo třeba červených krvinek. Mezi všemi tapetami přecházíte do stran a vždy se vám ukáže náhled animace, který si poté můžete ještě znovu spustit pomocí 3D Touch. Pokud se vám nějaká zalíbí, tak si ji stáhnete, přičemž se vám uloží do vaší galerie mezi ostatní fotografie a odsud si ji už přes tlačítko pro sdílení nastavíte jako živou tapetu.

[appbox appstore id1055364452]

Dnes nejčtenější

.