Zavřít reklamu

WLPPR iconIhned po příchodu iOS 9 se ozvalo mnoho uživatelů, že letošní nové wallpapery, které si pro nás Apple v nejnovějším systému přichystal, stojí za starou bačkoru. Apple to nakonec zabil ještě tím, že odebral starší tapety, mezi kterými byly i ty vůbec nejkrásnější, a tak nám v našich iOS zařízeních zbyla jen chudá sbírka, která moc nezaujme. Osobně se k tomu názoru přikláním z větší míry také, i když výchozí tapeta se mi poměrně zamlouvá a mám jí na iPhonu po celou dobu.

Pokud ale nejste s výběrem tapet spokojeni a poohlížíte se po nějakých alternativách, tak přestaňte hledat. Představuji vám totiž sbírku wallpaperů, která pochází přímo z satelitních snímků naší planety Země. Jde o opravdu nádhernou kolekci tapet a jak sám autor uvádí, je dechberoucí. Mnohdy byste ani neřekli, že jde o snímky Země a jen potvrzují, že je naše planeta opravdu nádherná.

WLPPR nabízí vždy verzi pro iPhone 5/5s/5c a pak pro iPhone 6/6s a iPhone 6 Plus/6s Plus. Vybrat si můžete z několika desítek tapet a vždy přesně pro své zařízení. Stačí navštívit stránku wlppr.co a jen si vybrat. Pokud by vám nestačil výběr, pak si lze zdarma stáhnout aplikaci přímo z App Storu, kde jich je v případě Země o něco více a najdete v ní i další kolekce například z Marsu, kterou získáte jen sdílením na Facebook nebo Twitter. Další kolekce jsou ale už za malý poplatek, kde můžete buďto jednu odemknout za 0,99 € nebo všechny za 3,99 €. Výhodou je, že vývojář chystá přidat přidat další sbírku, a tak vám budou nové wallpapery jen přibývat.

Nebo aplikace zdarma:

[appbox appstore id991182525]

WLPPR

Dnes nejčtenější

.