Zavřít reklamu

Beats Pill+ iconApple dnes vydal zcela novou aplikaci pro ovládání a správu nového reproduktoru Beats Pill+, který společnost představila před pár týdny. Zajímavostí je, že nová aplikace je dostupná jak ve verzi pro iOS, tak i pro konkurenční Android. Jedná se tedy již o druhou aplikaci pro Android, kterou Apple kdy vydal, přičemž první byla aplikace Move to iOS, která umožňuje uživatelům velice snadno přejít z Androidu na na iPhone. 

Nová Andoroid aplikace s názvem Beats Pill+ umožňuje uživatelům ovládat přehrávání hudby na stejnojmenném reproduktoru nebo použít dva zmíněné reproduktory jako jeden, přičemž se spojí a přehrávají stejnou hudbu z jednoho zařízení. Dva reproduktory mohou být použity také jako stereo reproduktory, kdy si můžete určit, že jeden bude sloužit pro pravý kanál a druhý pro levý.

Kromě těchto dvou aplikací by měl Apple ještě vydat ještě aplikaci s názvem Apple Music, která umožní Android uživatelům používat stejnojmennou streamovací službu od Applu. Na uniklé snímky z Android verze se můžete podívat přímo zde.

Beats Pill+

Dnes nejčtenější

.