Zavřít reklamu

Apple-Pencil iconKdyž Apple minulý týden na středeční konferenci „Hey Siri“ představil vůbec první stylus, který pojmenoval Apple Pencil, tak si vysloužil posměch nejen od své konkurence, ale také od některých svých příznivců. Přeci jen jde o další věc, které se Apple nejprve vysmíval, ale pak ji sám představil jako velkou věc. Jenže nutno podotknout, že stylus pro iPad Pro je něco úplně jiného než stylus pro smartphone, kterému se Steve Jobs při představení prvního iPhonu v roce 2007 vysmál.

Z Apple Pencil si samozřejmě dělají srandu i někteří výrobci, mezi kterými nově nechybí ani Ikea. Ta si však nevzala Apple na mušku poprvé, jelikož už minulý rok udělala parodii na představení iPhonu 6. Tentokrát se ale spokojila jen s fotografií, na které představuje všem známou tužtičku, kterou dostanete zdarma při každém navštívení Ikea a můžete si s ní zapisovat různé rozměry nebo nákupní seznam.

Ikea dokonce použila i podobnou fotografii a stejný zápis sloganů, který začal Appel používat minulý rok. Níže můžete vidět parodii, kterou Ikea vytvořila a pod ní pak najdete fotografii Apple Pencil, kterou se Ikea inspirovala.

Ikea Apple Pencil
Apple Pencil

 

Za námět děkujeme našemu čtenářovi Pavlovi

*zdroj: etrend

Dnes nejčtenější

.