Zavřít reklamu

icon 6794110_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

PDF Compress Expert
Velmi užitečná aplikace, která vám pomůže zmenšit velikost vašich PDF dokumentů, aniž by utrpěla jejich kvalita.

          [appbox appstore id646636356 oldprice=“2,99€“]

Birds vs Thorns
Potřebujete na chvilku vypnout a bezmyšlenkovitě si zaklikat? Birds vs Thorns je milou animovanou s barevnými ptáčky, která vám poskytne přesně to, co potřebujete. Sbírejte mince, měňte charaktery a postupně si zvyšujte obtížnost.

      [appbox appstore id844315331 oldprice=“2,99€“]

Avoid
Avoid je velmi rychlou arkádovou hrou, která opravdu prověří vaše reflexy. Řiďte vaše vozidlo opatrně, vyhýbejte se překážkám a snažte se dojet co nejdál. Začněte šplhat po výsledkové tabuli a ukažte světu co ve vás je.

            [appbox appstore id925258575 oldprice=“4,99€“]

Super Refocus
Super Refocus je skvělou aplikací, kterou by si rozhodně žádný fotograf nadšenec neměl nechat ujít. Aplikace naprosto profesionálně zvládne zaostřit objekty na vašich fotografiích a zvýší intenzitu snímků. Lehce ohraničte oblast, na kterou chcete zaostřit a vytvořte neobyčejná díla. Samozřejmě aplikace umí mnohem víc než pouhé zaostření, je také komplexním fotoeditorem.

      [appbox appstore id1016794110 oldprice=“9,99€“]
mac apps imore

Dnes nejčtenější

.