Zavřít reklamu

iphone-fail-ikonaTechnológie idú dopredu raketovým tempom a aj preto by ste v dnešných autách už len márne hľadali kazetový prehrávač, pokiaľ si ho nekúpite alebo nejazdíte na Felde. No zatiaľ čo naša generácia si pamätá výdobytky 80-tych a 90-tych rokov, mladá generácia to nepozná a aj to tak vyzerá, keďže v škole sa o tom nedozvedia. A potom sa stretávame s absurdnými prípadmi, ako je ten najnovší, ktorý pochádza z Ameriky. Tam si totiž istý mladík pomýlil kazetový prehrávač s dockom pre iPhone a tak ho nenapadlo nič iné, než dovnútra zasunúť mobil a pustiť si hudbu z Apple Music.

Že niečo nie je v poriadku, si všimol až po tom, ako hudba naďalej hrala z mobilu a nie z reproduktorov v aute (akoby nestačilo, že mal mobil zasunutý tak hlboko, že ho nemohol ani ovládať). Rozhodol sa teda vytiahnuť mobil zvnútra kazeťáku a v momente ľutoval, že ho nenechal vnútri. Prečo, to už môžete vidieť na fotke nižšie. Mimochodom, šofér sa okamžite začal sťažovať na to, že dock v jeho aute je poškodený, pretože mu zničil mobil!

Na druhú stranu ale musíme uznať Jonyho Iva za to, že sa mu podarilo navrhnúť iPhone 5s tak, aby perfektne pasoval dovnútra kazetového prehrávaču a to aj s ochranným obalom, ktorý ale v tomto prípade neuchránil mobil pred osudom.

iPhone casette dock fail
iPhone Casette Dock Fail

*Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.