Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

MP3 Converter – Extract Audio
Aplikace MP3 Converter – Extract Audio umožňuje uživatelům převod audio souborů ve formátu MP3 a AAC. MP3 Converter nabízí několik možností převodu, podporuje řadu běžných audio i video formátů a umožňuje import videa a audia z paměti telefonu.

[appbox appstore id1375467304 oldprice=“89Kč“]

Tape
Pamatujete si na kazety z osmdesátých a počátku devadesátých let? Nyní je můžete znovu mít. Aplikace Tape funguje jako emulátor kazetového přehrávače. Při přehrávání vaší oblíbené muziky vám zobrazí přetáčející se kazetu.

[appbox appstore id537766208 oldprice=“29Kč“]

System Status – Activity Monitor of Network & CPU
Aplikace System Status – Activity Monitor slouží ke sledování stavu baterie vašeho smartphonu, ale také stavu disku, operačního systému, sítí a CPU. Nabízí podrobné přehledy o všech důležitých parametrech.

[appbox appstore id1132107405 oldprice=“89Kč“]

Quick Alarm: Nightstand Clock
Quick Alarm: Nightstand Clock je jednoduchý a stylový analogový budí, navržený speciálně pro iPhony, iPad a iPody touch. Nabízí provoz na pozadí, automatický fullscreen, černé a bílé motivy a široké možnosti vizuálního i zvukového přizpůsobení.

[appbox appstore id431475499 oldprice=“89Kč“]

Timepage
Timepage – jedna z nejoblíbenějších aplikací pro produktivitu – je zdarma. Představuje výkonný a zábavný způsob, jak si zorganizovat vše důležité – to vše v jednoduchém, elegantním designu ve stylu Moleskine.

[appbox appstore id989178902 oldprice=“149Kč“]

Picfx
Picfx je výkonná sada filtrů a nástrojů pro úpravu fotografií a videa. Kromě přidávání filtrů můžete měnit parametry snímků, a to v minimalistickém, intuitivním uživatelském rozhraní.

[appbox appstore id417563413 oldprice=“59Kč“]

Le Parker
Le Parker: Sous Chef Extraordinaire je neobyčejná a zábavná plošinovka s nádechem retro klasiky nejen pro milovníky vaření. Vžijte se do role Le Parkera, jehož jediná láska – princezna – vlastní ultra tajný recept.

[appbox appstore id956251102 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 113

Dnes nejčtenější

.