Zavřít reklamu

Powerseed PSTisková zpráva: Jistě se vám už několikrát stalo, že se vám vybil mobilní telefon nebo třeba MP3 přehrávač a vy jej zrovna nutně potřebujete. V blízkosti však nikde není zdroj napájení a není tak možnost zařízení dobít. Externí napájecí baterie Powerseed PS-13000B tento problém vyřeší. Díky powerbance Infinity Powerseed o kapacitě slušných 13 000 mAh si můžete zeď se zásuvkou vzít s sebou. Název popisuje výrobek a jeho špičkové funkce, díky kterým dokáže nabít iPhone nebo podobný inteligentní telefon.

Pokud máte tuto baterii s kapacitou 13 000mAh po ruce, jednoduše ji pomocí USB kabelu připojíte k zařízení a baterie jej okamžitě začne nabíjet. K dispozici jsou dva USB konektory, takže můžete nabíjet dvě zařízení současně. Jeden na výstupu nabízí 5V a 1A, tedy naprosto stejný výstup, jako byste nabíjeli iPhone přes adaptér v zásuvce. Druhý pak nabízí 5V a 2,1A, tudíž je určen především pro iPad a jiné tablety.

Kromě dvojice USB konektoru pro napájení telefonů, tabletů, MP3 přehrávačů a dalších elektronických zařízení, na baterii naleznete micro-USB vstup, pomocí kterého se powerbanka rychle nabíjí. Součástí balení je i kabel pro napájení. Vedle konektoru je pak umístěn LED indikátor, který vás informuje o stavu powerbanky, tedy o přibližné zbývající kapacitě.

Kromě příjemného černo-bílého vzhledu, který nikoho neurazí, ještě potěší hmotnost baterie, která se zastavila na slušných 280g, což je méně, než jiné konkurenční powerbanky o stejné nebo dokonce nižší kapacitě.

ImgW

Dnes nejčtenější

.