Zavřít reklamu

whatsappNa začátku tohoto roku představil WhatApp, který patří společně s Instagramem pod Facebook, vlastní webové rozhraní, které umožňuje propojit telefon s počítačem a namísto zdlouhavého psaní na klávesnici telefonu si můžete dopisovat přes WhatsApp na svém Macu nebo PC s Windows skrz webové rozhraní, což je mnohem pohodlnější a rychlejší, když už sedíte u PC a potřebujete odepsat na WhatsApp zprávu.

Tehdy ale z nepochopitelných důvodů bylo webové rozhraní dostupné pouze pro Android, Windows Phone a BlackBerry nebo dokonce pro Nokii S40 a S60, ale podpory pro iPhone jsme se nedočkali a to i navzdory tomu, že právě verze pro iOS byla hlavním průkopníkem popularity WhatsAppu.

Nicméně po osmi měsících WhatsApp konečně přidal i podporu pro jablečné telefony. Stačí navštívit stránku, na kterou najdete odkaz níže a ve svém WhatsApp aplikaci na iPhonu zajít do Nastavení –> WhatsApp Web a naskenovat QR kód z obrazovky vašeho počítače. Poté již proběhne automaticky přihlášení a skrze počítač můžete psát, posílat obrázky nebo i telefonovat.

Osobně mi ale prozatím aktualizace pro iOS aplikaci nedorazila, ta by totiž měla nabídnout v Nastavení položku WhatsApp Web, jelikož prozatím jí u své verze nevidím. Nicméně redaktorovi z MacRumors se objevila a proto hádám, že update by k nám měl dorazit během několika hodin.

WhatsApp-Web-iPhone
WhatsApp-Web-main

*zdroj: MacRumors

*obrazek: redmondpie

Dnes nejčtenější

.