Zavřít reklamu

Společnost Meta vydala novou verzi aplikace WhatsApp pro macOS, která nabízí řadu novinek. Změnil se kompletně design, který je nyní víc v souladu se stylem systému macOS,. Kromě toho přichází také podpora skupinových hovorů, přetahování souborů drag-and-drop stejně jako u fotografií a další novinky.

Nová nativní aplikace je optimalizována tak, aby byla přehledná na velkých displejích a její prostředí vypadá po dlouhých letech konečně moderně a zajímavě. Nově můžete jednoduše pomocí drag-and-drop přetahovat nejen fotografie, ale i další soubory, které stačí vložit do chatu a odeslat. Během konferenčních hovorů se může připojit až 8 lidí v rámci videohovoru a až 32 lidí během audihovoru.

Jako vždy i u nové verze se ke svému účtu na WhatsApp přihlásíte pomocí nascanování QR kódu, který se zobrazí po spuštění aplikace na displeji vašeho počítače. Nová verze vypadá skutečně dobře a pokud WhatsApp pro Mac používáte, rozhodně je čas na aktualizaci. Zároveň jej mohu doporučit všem, kteří verzi pro Mac kvůli jejímu designu doposud odmítali.

WhatsApp pro macOS si můžete stáhnout přímo zde.

Dnes nejčtenější

.