Zavřít reklamu

upcoming-alympus-vs-guridswitcher-surenix-20150727-150x150Inženýři z Applu by zase jednou mohli nahlédnout do jailbreak scény a trochu se přiučit. V poslední době se totiž objevují v Cydii zajímavé tweaky soustřeďující se na přepínání aplikací v multitaskingu. Jedním takovým je i tweak Auxo, který přinášel pokročilé možnosti dávno předtím, než je zavedl Apple i do jádra svého systému. Podobně by se mohl Apple inspirovat také u tweaku Alympus, který přináší multitaskingu pokročilé možnost při obsluhování.

Alympus není jen hezčí způsob, jak přepínat spuštěné aplikace, ale přináší zcela nové možnosti, zajímavý hudební přehrávač a jedinečné rozhraní pro přepínání. Twaek totiž umožňuje otevřené aplikace přibližovat a oddalovat, což samozřejmě poslouží k většímu přehledu mezi spuštěnými položkami. Kromě toho přináší i výrazné změny do ovládacího centra, kam si můžete přidat rychlé vypínání spousta funkcí oproti pěti defaultně předdefinovaným, které najdete v běžném iOS.

Alympus přináší i spoustu dalších možností a jedná se o univerzální tweak, který nezasáhne jen jednu funkci iOS, ale nabízí pokročilé funkce přizpůsobit si mnoho dalších věcí v systému. Právě těmto možnostem odpovídá i cena tweaku, která činí $3.99.

https://vine.co/v/egPxA2l7DTA

alympusresizeexample
alympusmusicexample

 

 

alympusbanner

 

alympustogglesexample

 

*zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.