Zavřít reklamu

V letošním roce byla konference WWDC skutečně bohatá. Apple představil i to, co jsme do poslední chvíle nečekali. Ano, máme na mysli našlapaný iMac Pro, který přijde na trh ještě v prosinci letošního roku. Ale nyní se nezaměříme na hardwarové novinky, zabrouzdáme spíše do softwaru, a to konkrétně do druhé beta verze watchOS 4. Apple na konferenci vytasil ciferníky s tematikou Toy Story, a tak se na displeji hodinek mohou vyjímat Jessie, kovboj Woody, Buzz Rakeťák či jiné postavičky z Toy Story. Nicméně v první beta verzi watchOS 4 pro vývojáře ještě nebyly postavičky z Toy Story dostupné. S příchodem druhé beta verze se to však mění.

Pokud patříte mezi registrované vývojáře, pravděpodobně už máte druhou beta verzi watchOS 4 nainstalovanou. Právě ona přináší možnost nastavit si ciferník s některou z fiktivních postaviček z Toy Story. Hrdinové jsou v různých pózách, a tak se vám při kontrole Apple Watch zobrazí Jessie, Bullseye, Woody, Buzz Rakeťák, Hamm, Rex či mimozemšťan Pizza Planet v různých pózách.

Podle toho, jakou postavičku si zvolíte, se mění i barva písma v úplně horní a dolní části displeje. Tuto barvu si v nastavení sami nezměníte, protože je v systému přednastavená.

V aplikaci Watch na iPhonu můžete momentálně zvolit Buzz Rakeťáka, Woodyho anebo Jessie. Jestliže však chcete, aby se vám při zvednutí zápěstí zobrazila pokaždé jiná postavička, potom stačí nastavit možnost Toy Box. Bude se náhodně zobrazovat některá z postaviček z Toy Story v různých pózách. Prozatím si samostatně nemůžete samostatně zvolit postavičky, jako jsou Rex či Hamm, tyto postavičky uvidíte pouze v případě, že zvolíte Toy Box.

apple watch toy story fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.