Zavřít reklamu

259694_largerV tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Image Tools Pro
Jednoduchá a výkonná aplikace, která nabízí několik funkcí najednou. Aplikace umí převádět PDF na obrázkové soubory a naopak, vytisknout obrázky a PDF, převádět gify na obrázky, zazipovat soubory, vytvářet ikony pro Mac, snadno přejmenovávat soubory, zmenšovat velikost obrázkových souborů, převádět obrázky na png. či jpg., konvertovat obrázky na gify, převádět gify na video, vytvářet video z PDF souborů a mnoho dalšího.

l

The Island Castaway 2
Tentokrát Island Castaway 2 pro Mac. Pusťte se do neuvěřitelného dobrodružství, které změní život ostrovního kmene. Cestujte v čase a odhalte historii záhadného ostrova. Naučte se všechny možné nezbytně nutné činnosti jako rybaření, střílení, zahradničení a sklízení, vaření, tvorbu šípů a mnoho dalšího. Čeká vás přes 300 různorodých úkolů, které musíte vyřešit.

screen800x500

Total Video2Gif
Výborná aplikace na převádění videí na animované gify. Nabízí možnost vybrání rychlosti přehrávání či velikosti klipu, možnost nekonečného opakování gifů, aplikování různých efektů a mnoho dalšího. Total Video2Gif podporuje mnoho různých formátů.

screen800x500 (1)
mac apps

Dnes nejčtenější

.