Zavřít reklamu

Společnost Wondershare má na trhu opravdu nespočet různých programů. Je jedno, jestli se jedná o programy na počítač, na iPhone či na Android – pro všechny tyto platformy můžete využít různé programy. Dnes se podíváme na program, který nese název Wondershare Video Converter. Jak už název napovídá, tak pomocí tohoto programu můžete jednoduše „konvertovat“ videa do různých formátu, a to naproste jednoduše a hlavně rychle. Pojďme se tedy podívat na to, jakými přednostmi tento program disponuje.

Rychlost

Video Converter od společnosti Wondershare je „poháněn“ technologií s názvem APEXTRANS™, která patří mezi naprostou špičku. Tento program tedy dokáže konvertovat videa, filmy a všechny ostatní filmové záznamy až 30 krát rychleji, než jakýkoliv jiný konkurenční program.

prednosti_video_converter

Kompatibilita

Co by to bylo za program určený k převádění videa do jiných formátů, kdyby neměl k dispozici více než 1000 výstupních formátů. Video Converter umožňuje převádět videa do různých formátů, a to jak těch známých a populárních, tak do neobvyklých. Program samozřejmě disponuje podporou 4K rozlišení. Níže se můžete podívat, jaké nejznámější formáty Video Converter podporuje.

  • Video: MP4, AVI, MKV, WMV, MPEG-2, DIVX, MOV, Xvid, HEVC Video, YouTube Video, Facebook Video
  • Audio: MP3, WMA, ACC, OGG, FLAC, AC3, M4R, AIFF, MKA, APE, AU

Navíc, pokud vlastníte nějaký program, který slouží k profesionálnímu střihu videa, tzn. například Adobe Premiere Pro, Final Cut X a další, tak si můžete zvolit, aby byl výsledný soubor co možná nejvíce kompatibilní právě s určeným programem.

video-converter-image2

Bezdrátový přenos

Jednou z největších výhod tohoto programu je bezdrátový přenos médií. To znamená, že můžete velice jednoduše bez připojení jediného kabelu k počítači přenášet veškeré videa, která chcete převést do jiného formátu. Jednoduše tak můžete například přímo z vašeho iPhonu překopírovat bezdrátově jakékoliv video, a to poté převést do jiného formátu.

Wondershare Video Converter taktéž disponuje funkcí, která vám automaticky stáhne video z internetu, opět bez připojení jediného kabelu. Představte si, že byste si chtěli stáhnout nějaké video, například z Vimea a nebo z YouTube. Jednoduše stačí, abyste si zkopírovali URL odkaz a vložili jej do Video Converteru. Video se automaticky stáhne a vy jej pak můžete velice jednoduše dále upravovat pomocí nástrojů pro úpravu. Jakmile bude vše hotovo, samozřejmě si můžete zvolit, v jakém formátu si video necháte exportovat.

youtube_video_converter

Nástroje pro úpravu

Wondershare Video Converter taktéž disponuje širokou škálou různých nástrojů pro úpravu videa. Pomocí několika kliknutí můžete jednoduše vaše obyčejné video upravit do lepší podoby. Mezi základní nástroje, které Video Converter nabízí, patří například stříhání, otáčení, změna rozlišení, změna barev, úprava hlasitosti, speciální efekty, přidání vodoznaku a další.

Nástroje pro DVD

Video Converter taktéž disponuje parádními nástroji pro vytvoření DVD, které určitě stojí za zmínku. Pomocí Video Converteru můžete jednoduše například kopírovat DVD disky. Nejlepší vychytávkou, tedy co se týče prací s DVD, je možnost si nechat převedený soubor ihned vypálit. Před samotným vypálením si samozřejmě můžete navolit nějaké základní funkce, jako je například menu. Nenachází se zde sice nespočet nástrojů pro úpravu videa, každopádně i pro jednoduché vypálení poslouží Video Converter od Wondershare velice dobře.

dvd_video_converter

Jednoduché uživatelské prostředí

Jak už jsme si mohli všimnout i u ostatních programů od společnost Wondershare, tak jejich používání je naprosto jednoduché. Je to tak hlavně díky skvělému a intuitivnímu uživatelskému prostředí, které pochopí doopravdy každý. Jakmile se jednou naučíte pracovat s jedním program z rodiny Wondershare, tak už automaticky umíte pracovat i s ostatními programy této společnosti. Uživatelské prostředí je u těchto programů naprosto podobné. A samozřejmě, pokud byste si nebyli něčím jistí a nebo potřebovali pomoc, určitě můžete využít skvělých dokumentů na stránkách Wondershare, ve kterých najdete odpovědi na vaše otázky, a to v obrázkové podobě.

Závěr

Pokud hledáte uživatelsky přivětivý program pro převádění videí s jednoduchým ovládáním, nezbývá mi nic jiného, než vám Wondershare Video Converter doporučit. Oproti konkurenčním programům je rychlejší, práce s ním je velice jednoduchá. Během několika minut můžete vytvořit přesně takové video, které potřebujete a dokonce jej můžete i vypálit na DVD. Vývojáři z Wondershare jsou navíc známí tím, že dělají vše pro to, aby se v programu nenacházely žádné chyby a bugy. Nemusíte se tudíž bát, že by vám při převádění program „spadnul“ nebo se jakkoliv sekl. Vše je v tomto případě opravdu 100% a já osobně jsem s programem neměl žádný problém a nic mi v něm nescházelo. Pokud vás tento program zaujal, můžete si jej zakoupit pomocí odkazu níže. Na další tipy jak konvertovat MP4 na MP3 se můžete podívat zde.

video_converter_fb

Dnes nejčtenější

.