Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Kromě produktových recenzí se na našem magazínu často objevují recenze různých aplikací a programů. Asi není třeba připomínat, že v posledních dnech probíhají na různých internetových obchodech akce Black Friday. Díky těmto akcím můžete získat různé produkty zdarma – a naprosto stejně to je i v případě společnosti UltFone, která nabízí špičkový software, například pro obnovu dat. Pojďme se společně na Black Friday akci od UltFone podívat. Získat můžete například 1+1 program zdarma.

Black Friday od UltFone: Licence na jeden měsíc zdarma a nejnižší ceny programů v historii

Společnost Ultfone nabízí hned několik skvělých programů, které se mohou hodit nejen v každodenním životě. Abychom byli přesní, tak se UltFone zabývá především obnovou dat z různých zařízení a také jejich opravou. Čas od času se můžeme ocitnout v situaci, kdy se nám podaří nějaká data smazat, například vysypáním z koše, formátováním disku, anebo třeba kvůli nějaké nehodě. Programy od Ultfone dokáží veškerá data z vašich zařízení a médií vytáhnout, kromě toho se pak případně také pokusí o opravu onoho zařízení.

ultfone

Pokud se ptáte, co je součástí hlavní Black Friday akce od Ultfone, tak se jedná o měsíční licenci zdarma pro Ultfone Windows Data Recovery. Klasicky byste za tuto měsíční licenci zaplatili 89.95 dolarů a nyní jej můžete mít zcela zdarma – stačí přejít na stránky akce. Ultfone Windows Data Recovery dokáže obnovit ztracená data z Windows počítače, tedy z pevných disků, USB disků, SD karet a dalších. Podporuje celkově více než 1000 různých typů souborů a dokáže tak obnovit fotky, videa, dokumenty či třeba hudbu. Program je pak kompatibilní s Windows XP a novějším. Chcete-li licenci zdarma získat, tak stačí, abyste akci sdíleli na Facebook, Twitter, Reddit či Pinterest.

ultfone

Kromě výše uvedené akce pak můžete využít akce na aplikaci UltFone iOS Location Changer, což je zbrusu nová aplikace od Ultfone. Jak už název napovídá, tak s tímto programem můžete jednoduše změnit polohu vašeho iPhonu, a to bez nutnosti jailbreaku. Díky tomu můžete na vašem iPhonu hrát různé hry, které jsou například k dispozici jen v určité zemi, popřípadě si můžete pomoci například při hraní Pokemon Go či Ingress. Tato aplikace je pak kompatibilní se všemi modely iPhonů, včetně iPhonů 12.

tenorshare

Jestliže se vám Ultfone výše uvedenými akcemi netrefil do noty, tak věřím, že v rámci poslední akce už dojde k nápravě. V rámci další akce si můžete vybrat jeden ze tří dárečků, pod kterými se skrývá až 60% sleva na programy od Ultfone. Níže si pak můžete zakoupit programy se slevou, konkrétně se v akci nachází následující produkty:

  • Ultfone iOS Data Recovery za $59.95
  • Ultfone iOS System Repair za $59.95
  • Ultfone iOS Data Manager za $59.95
  • Ultfone Android Dadta Recovery za $59.95
  • Ultfone WhatsApp Transfer za $59.95
  • Ultfone iPhone Backup Unlocker za $59.95

Na stránky akce Black Friday od Ultfone se přesunete pomocí tohoto odkazu

Dnes nejčtenější

.