Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Znáte software VideoProc? Jedná se o program, který vám rychle, jednoduše, spolehlivě a kvalitně umožní upravovat vaše videa, a to i ve 4K kvalitě. Program VideoProc umožňuje základní i pokročilé úpravy videí, jako je ořez, otáčení, střih, zkracování, nebo třeba sloučení více stop do jedné. Samozřejmostí je i možnost převodu do různých typů formátů, tvorba DVD, stahování či nahrávání videí. VideoProc rovněž umožňuje i rozdělování MP4 souborů.

VideoProc je k dispozici jak ve verzi pro Mac, tak i pro PC. Čtenáři LsA mají v rámci časově omezené mimořádné akce možnost získat zdarma licencovanou kopii programu VideoProc, určeného pro stahování, konverzi a úpravu videí, stejně jako pro tvorbu DVD a nahrávání videí.

Program VideoProc nabízí čtyři základní funkce: stahování, konverzi a úpravu, vypalování a kopírování DVD a nahrávání obrazovky Macu i iPhonu. V rámci úprav se VideoProc postará o záležitosti, jako je přidání vodoznaku do videa, odstranění šumu, vytvoření animovaného GIFu nebo videa ve formátu MKV, vylepšení videa a mnoho dalšího.

Funkce stahování videa u programu VideoProc zase umožňuje stahování nespočtu videí z nejrůznějších webů, jako je třeba YouTube. V rámci této funkce ale můžete také sledovat živé straemovaní sportovních přenosů, koncertů a dalších událostí, stahovat videa s použitím proxy serveru, nebo převádět stažená videa do MP4, MP3 a dalších formátů, vhodných jak pro iPhone, tak i pro Android.

Svou bezplatnou licencovanou kopii softwaru VideoProc můžete získat na tomto webu, kde stačí kliknout na “Get a free licensed copy of VideoProc (Offer ends soon)”. Poté můžete získat soubor ve formátu *.zip, obsahující instalační soubor a licenční klíč. Díky této limitované nabídce si můžete vychutnat všechny funkce verze V3.2 s jediným omezením v podobě nemožnosti bezplatného upgradu na vyšší verzi. Původní cena softwaru činí 73,90 eur.

2019-04-16_11-43-02

Po stažení zip souboru do vašeho počítače stačí už jen archiv rozbalit a otevřít PDF soubor, v němž naleznete aktivační klíč. Ten zkopírujte a spusťte instalační soubor VideoProc. Jakmile sevám zobrazí úvodní rozhraní aplikace, klikněte na “Register” a do příslušných polí v bodě 4 zadejte svou e-mailovou adresu a zkopírovaný klíč. Pak už jen stačí kliknout na tlačítko “Activate”.

screenshot 2019-04-11 v 10.32.44

Dnes nejčtenější

.